mandag 1. juli 2013

Midtsommerløpet/Skau-Skau 2013

Årets kombo bestående av klassikeren Skau-Skau og det noe nyere Midtsommerløpet kan kort oppsummeres som blaut,vått,fuktig,gjørmete,myrete,klissete og mye mer som er gøy.
Olav gjorde selvsagt et kjempeløp under, for ham, drømmeforhold. Bare krampetendenser mot slutten hindret ham i snike seg under 2 timer på den sugende 19 komma et eller annet lange løypa.
Svein, den sniken, sneik seg inn på 1.57.59.


5 kommentarer:

DE sa...

Dette er veldig sterkt levert i en vanskelig løype. Såpass sterkt at det hadde fortjent en lengre rapport, men har forståelse for at det finnes andre ting å gjøre nå på sommeren enn å skrive på en pc.

Gratulerer til dere begge to med et meget bra løp! Diggidanga gjør en god figur som alltid :)

Grendstad sa...

Hepp, hepp, ja det kunne vel fortjent en lengre rapport, men det har gått litt i ett siden løpet med jobb og helgetur. Jeg har aldri hatt så såre brystvorter etter et løp noengang, men det hadde jeg jo ikke trengt siden jeg har fått nipledingser av Vestbakken var det vel for et år eller to siden.

Jeg var meget fornøyd med løpet. Som Øy skriver, perfekte forhold for meg, sleit litt med krampe allerede etter 12-13 km, men vet ikke hvor mye det betydde. Stoppa ei gang og måtte tøye ut. Kunne kanskje ha karra mag under to timer, men krampetendenser er jo også en del av gamet.

Hilde Fantomine sa...

Godt løpt gutta!...
gøy med litt utfordrende løypeforhold. Det er jo som regel sjeldent føn-vind og strake vidder.
Dere hører hjemme i ekstremvær og gjørmebakker... he he

Dere skulle tatt bilde av dere etterpå. Går ut i fra at skoene til Olav kunne kastes, siden det er hull i de fra før ..:-))

Grendstad sa...

Har mye tøy med hull i, men ingen god grunn til å kaste så lenge det virker.

Ja, det kunne blitt bra bilder, spesielt midtpartiet, der det var mye gjørmebyksing. Ved ei av myrene sto det en fyr og gravde etter skoen sin, men han fant den, og tok meg igjen seinere.

ØY! sa...

skulle ha skrevd mer ja...
men har vært opptatt med å fjerne sportstape fra nipplene.