onsdag 25. mars 2009

Hjem kjære hjem

Anne, Hallgeir, Evelyn og DE hadde ei kort, men meget bra økt på Samsen i aften. Pikene har hatt litt sykdom i kroppen, men det var ingenting som tydet på det under klatringa. Av andre kjente var SS-mannen tilstede med sin vanlige fanskare.

Evelyn og DE holdt seg mest på 1,2 og 3er-veggen. Den brune på 2er-veggen er interssant. Mener å huske at vi jobbet med den for lenge siden. Uansett kom Evelyn opp, mens DE måtte gi seg ett par tak fra toppen. Evelyn følte seg modig og avsluttet derfor med den røde på 4er-veggen.

Hengekonkurransen gikk som følger: DE var førstemann og var urutinert nok til å glemme å legge tommelen over. Det ble 25 sek. Neste var Anne som klarte 27 sek. Hallgeir imponerte stort med hele 42 sek. Evelyn hadde glemt å klippe sine lange fine negler og fikk dermed et stort problem. Med dårlig tak ble det bare 26 sek. En suveren vinner, men uhyre jevnt på de andre plassene.

Det var godt å være hjemme igjen!!

Ellers har Evelyn fått gjennomslag hos de høye herrer om å få skru om 1er- og 2er-veggen. Planen er å gjøre dette førstkommende mandag fra klokken 17. Hadde derfor vært strålende om flest mulig kunne komme. Nå har vi en glimrende sjanse til å få de rutene vi vil :)

2 kommentarer:

ØY! sa...

sett og lest.
kommer på mandag litt tidlig.

Grendstad sa...

Må huske å ta tommelen over. Med et par sekunder ekstra hadde du jo tatt andreplassen.

Nye ruter blir bra.

Håper jeg kan komme inn i klatrelivet snart igjen, men det er litt tett nå.