fredag 1. januar 2010

Vintertriathlon a la vestbakken


Etter å ha isbadet i ordets rette forstand fortsatte jeg treningsdagen, først med skøytegåing på Gimle og deretter ski på Strai. På sistnevnte aktivitet fikk jeg selskap av unge Weaver og nokså unge Bjørnøy. Vi hadde først to runder i fint og rolig dagenderpåtempo. Hadde lyst til å fyre av noen skudd på skiskytterblinkene, men ettersom det eneste vi var bevæpna med var snøballer fra en heller tørr snø så lot vi være. Svein hadde supre ski og sklei godt avgårde. Christoffer var noe bakglatt, men utligna det med super innsats. DE med sine smørefrie, hadde feste og gli på det jevne.

Vågsbygdfolket takket for seg etter de to rundene mens jeg var i dytten og tok ei runde til. Prøvde å gi på litt, så ble god og sliten. Nok en gang kunne jeg ikke annet enn å konstatere at det er ufattelig fint ute nå. Når månen kommer fram er alt perfekt der ute i skauen.

Dermed var dagens triathlon fullført. Isbad, skøyter og ski. Slettes ingen dårlig kombinasjon.

1 kommentar:

Grendstad sa...

Det var en skikkelig bra vintertriathlon!! En utrolig bra kombinasjon. Bra levert, både for kropp, sjel og underholdnigsverdien på nett. En utrolig sterk åpning på 2010 av Vestbakken.