torsdag 19. juli 2012

God gammeldags joggetur

Tidligere har jeg hatt en tradisjon på å feire feriestart ved å jogge i bymarka. Det er riktignok fremdeles 3 dager til at jeg begynner skikkelig ferie, men i dag var det likevel klart for joggetur.

Start fra frivillighetens hus. Langs kjærlighetsstien. Opp til den blå Bervannstien. Fulgte denne helt til Bernaise. Stort sett bra tempo, men gange i noen få bakker.

Ble temmelig varm, så bad fra Bernaise gjorde godt. Deretter inn på blå Lochners, med fast avstikker innom Hellerstønuten og innskrivning i boka som DiggidangaVestbakken. Tilbake på Lochners og fulgte denne til den krysset blå bymarka rundt. Ufattelig så lite kreative de er på fargleggingen. Kunne de ikke i det minste gjort som Åge og satt ett kryss? Men men, folk fra Blåbærsvingen er jo kjent for å være usedvanlig smarte, så ikke lett for alle andre å følge opp. Jeg jogget uansett denne stien tilbake til Bånetjønn. Inn i lysløypa og tilbake til bilen.

Det hele tok godt over en time. Ikke noe fanzy. Bare en god gammeldags tur på kjente stier, badevann og topp.

1 kommentar:

Hilde Fantomine sa...

Veldig bra Friskus:)... Det er viktig med tradisjoner.. Så siden jeg valgte å krysse fylkesgrensa istedenfor joggings.. Så var det godt du bidro til å vedlikeholde dette.
Mener å huske at det også innebærer å drikke en kald rosevin også......

Satser på at det blir mer joggings blant vinrankene i Italia:)