lørdag 23. november 2013

Hilsen fra Samsen

Klatreveggen på Aquarama har vekket til live gamle gode minner, og Fie hadde lyst til å klatre. Dessverre må en være medlem i CKK for å klatre der, og da må en har litt ambisjoner. Derfor bar det til gode gamle Samsen sist onsdag. Mye mer folksomt enn i gamle dager, men de har jo fått et ekstra lite rom, så det er greit med plass. Fie klatra til topps både her og der, og var bare noen cm fra å komme til topps på 11er veggen i hjørnet. En sterk prestasjon. På bildet sitter hun på klatrehylla i 4er-løypa og nyter utsikten. Holdt på å klatre i ca halvannen time. Dagen etter var hun støl som et troll, men blid som ei lerke.


Gubben hadde rista støv (og det var ikke lite) av klatreskoa, og fikk buldra litt, og kjent litt på klatremusklene. Et hyggelig gjensyn med Samsen.

5 kommentarer:

DE sa...

Dette vekker jo så absolutt gamle minner :) Godt å høre at det fremdeles er stor aktivitet i veggen.

Fie er tydligvis i støtet. Sterkt å nesten klare 11erveggen. Da er det vel nr. 9 neste?

Føler at et comeback rykker stadig nærmere for min del også. Minstejenta klatrer på det meste her i huset, så tenker ho skal få prøvd seg på Samsen etterhvert.

ØY! sa...

jeg tenker også på å få klatra snart igjen.Nå er skuldra nesten på nivå som tidligere, så hvorfor ikke?
Gikk forbi veggen på Odderøya i dag, og sannelig var det ikke to gutter som klatret der i ettermiddagssola.
Ikke slik at det er aktuelt å klatre ute nå, hverken i forhold til temperatur eller egen manglende form. Så vidt jeg kunne se var der ihvertfall to nye ruter, lengre til høyre for der vi har vært tidligere. Standplassen virket ihvertfall mye bedre..

ØY! sa...

bra klatret av ungdommen, og bra av opphavet som tar initiativet.

DE sa...

Hørtes gøy ut med nye ruter på Odderøya. Virker som om det klør i klatrefoten og skuldra på de fleste her. Tipper det nærmer seg ny samsenøkt :)

Grendstad sa...

Evelyn er også klatreklar. Hun var på nettet her i forbindelse med noe annet, og savna klatring, og noen å klatre med.