fredag 1. oktober 2010

18 karusell løp, Arilds løype, Egsjordet 3.2 km

F+F:

Vi startet rundt kvart på 4.. og det var allerede mange i løypa.. Det var en del opp og ned, så det gikk ikke fortest akkurat, men vi kom gjennom løypa. Synes den er litt kort, og føler jeg får mer treningseffekt når løypene er lengre. Skulle gjerne tatt den to ganger, om tida hadde strukket til, men Amalie og mamma var i løypa og heiet. Ble vettskremt av en brølende/klappende Melis oppe v båne. Jeg tenkte at jeg kom til å slå ned fyren... men når jeg så det var en selvlysende orange klump...så måtte jeg trekke på smilebåndet.

Svein: som Hilde antyder, tuslet også jeg rundt i de grunne skoger i Baneheia på torsdag. Ikke lett å snike seg inn på noen i det hele tatt, med selvlysende jakke.
Men klarte allikevel vekke Hilde fra sin drømmetilstand, der ho løp bak DEs stramme stuss!
Det ble en passelig rolig tur sammen med kollega, godt å kjenne at beina virker sånn nogenlunde.
Neste uke blir det full gass i årets siste.

2 kommentarer:

DE sa...

Det er en tøff start på denne løypa, men flott å løpe på myke skogsstier. Ellers imponerer Svein stort med deltakelsen sin i år. Klarer han siste karusell i dyreparken samt høstløpet har han deltatt på samtlige løp og øvelser ikke bare i terrengkarusellen, men også friidrettskarusellen. En prestasjon som fortjener masse oppmerksomhet.

Grendstad sa...

godt løpt! Godt å få rapport.

Øy imponerer. også på skofronten hvor han snart er på høyde med Imelda Marcos :) he-he