mandag 24. november 2014

Ryggen til Svein


Ja, siden jeg ikke klarte å stille opp i Øys 50årsmarkering i Dyreparken, så har jeg, ikke blitt forfulgt av spøkelser, men forfulgt dem. Da jeg løp Morothon i Søgne synes jeg to ganger i løpet av løpet at jeg så ryggen til Svein, og da jeg var innom årsfesten til Terrengkarusellen, synes at jeg at jeg så Svein framfor meg der. Selvfølgelig var det ingen Svein.

Jeg aksepterer at dette vil forfølge meg resten av livet, men det er jo ikke skummelt, det kan tvert imot være oppmuntrende i terrengløp, bl.a. i Morothon som var et veldig bra løp. Valgte 14 km distanse, og det blei en herlig dag. Det dagen jeg virkelig ser ryggen til Svein, da kommer jeg nok til å få meg en støkk.

Ellers var jeg innom årsfesten som sagt, og viste ulike løpertyper som er i Terrengkarusellen. Et par klipp ligger på Terrengkarusellens FB-side, og de kan sees der, så Øy det er bare å logge seg på. Blogginga er nå av moten, det er tungvint og krøkkete, og det er FB som gjelder. Enkelt og greit. Vi kan ha vår egen Diggidanga-gruppe der. Vestbakkens er på. Det er bare å bite i det sure tastaturet.

Ellers vant jeg min aldersgruppe i et av terrengkarusellløpene i oktober. Det var en stor dag og se den resultatlista. Hadde jeg vært 1 år eldre,hadde jeg bare blitt nr. 5 i klassen, så det var ikke det at jeg var suveren i løypa, men uansett en stor dag, og jeg føler jeg har oppnådd det jeg skal i karrieren, men når det er sagt, så går jeg ikke av veien for nye bragder.


11 kommentarer:

DE sa...

Forsåvidt betryggende at det kun er ryggen til Svein du stadig ser foran deg. Det kunne vært verre...

Ellers er det på sin plass å gratulere med ypperlige prestasjoner både i løp og på årsmøte. Imponerende hvordan du holder tempoet oppe år etter år. Like bra tempo er det dessverre ikke på bloggen. I sin nåværende form er den nok dessverre passert toppen for lengst. Sier det meste at det tok ei uke før jeg oppdaget dette innlegget. Men ironisk nok seilte et av de siste innleggende (7 things to do...) inn som det mest leste på bloggen noen sinne, og det med god margin. Jeg tenker derfor at vi har et stort potensial, men det trengs en skikkelig makeover for å få ut potensialet. Har noen ideer som jeg kommer tilbake til senere.

Grendstad sa...

ja, da må vel en av ideene være å ha titler på engelsk? nei, jeg mener Svein må inn på fb,

ØY! sa...

det

ØY! sa...

var

ØY! sa...

da

ØY! sa...

veldig

ØY! sa...

til

ØY! sa...

mas

ØY! sa...

da

Grendstad sa...

nå sto også redaktøren av medlemsbladet til Dynastiets venner fram på fb, Øy, det må vel lokke.....

ØY! sa...

214