torsdag 14. oktober 2010

19. Karuselløp - Dyreparken

Så var det atter dags for avslutningsløp på karusellen. Dyreparkløpet innbyr ikke akkurat til full innsats, mer et hyggelig løp hvor man tar seg tid til å kikke litt rundt på dyrene.

Hilde og DE var første Diggidangas ute i løypa. Synes den første kilometeren var lang og de to siste vel korte, men kan være det bare var innbildning. Vi så iallefall en ulv og alle pandaene, samt flere andre dyr. Var som sagt ikke helt i kjelleren og hadde derfor krefter til en bra spurt. Såpass må til for å imponere opptil flere familiemedlemmer på sidelinjen.

Så var det klart for barneløp. Emma og Amalie stilte på startstreken. Førstnevnte satte som vanlig avgårde i et forrykende tempo, mens Amalie prøvde å henge seg på. Det ble litt tungt opp bakken under tømmerrenna, men begge kom seg meget fint til mål.

Sistemann ut var Svein. I likhet med de andre voksne Diggidangaene tok han det med ro. Han vartet sågar opp med tidenes tregeste spurt til ære for publikum. Med dette har den godeste Øy nå fullført samtlige karuselløp i 2010! En utrolig prestasjon som gjør at han vinner et ekstra statuett! (Ihvertfall om det er samme opplegg som i fjor..) Gratulerer så masse!

Ingen kommentarer: