lørdag 16. oktober 2010

Olje er olje og stafett er stafett

Diggidanga klar til innsats i nye Tibettrøyer

DE:
Etter en bra oppvarmingsrunde med laget var det klart for start. Jeg la meg i bakre halvdel av feltet for å unngå de verste kranglefantene, men en del knuffing ble det likevel. I første sløyfe ble det en del fighting for posisjonene og mye slalomløping, men dette passer meg godt. Tok igjen mange i nedoverbakkene, men måtte som regel gi noen plasser på flata. Tilbake på Fant Olsen fikk jeg en bra boost av alle heiaropene og gav på. Ved Svarttjønn stengte jeg døra og ble ikke tatt igjen av flere. Begynte i stedet å plukke plasseringer. To stykker hadde åpenbart møtt veggen for de var gående. Ved runding rett før vi kom ut på den lange sletta kom det en peser bakfra. I det han var nesten oppe på sida kom det et høyt brøl samtidig med et brak. Et solid tryn altså, mens en av de andre utbrøt at sånn kan det gå... Mot slutten klarte jeg det jeg ikke hadde klart på trening. Nemlig få til en skikkelig spurt. Er vel gjerne sånn det blir når man har rygger foran seg og folk som heier på sidelinjen. Gjorde T-tegn med stafettpinnen og skrek Fri Tibet. Da vekslingspunktet nærmet seg fikk jeg ikke øye på Olav, så jeg ropte som en gal. Og plutselig var han der og vi fikk gjort en meget bra veksling. Tror jeg banka treningstidene med ca et halvt minutt, og var veldig fornøyd med det. Synes det hele var kjempeartig, og vil i likhet med Olav rette en stor takk til Øy som fikk oss til å delta. Vi gjorde oss skikkelig godt i Tibettrøyene.

DE i spurten

Olav:
Dag Eivind kom inn som ei kule etter første, milelangt foran skjema, som vår tids stafett-Martin, og jeg måtte bare sjokkbrøytekaste meg fram mellom ventende og skuffende motløpere for å få pinnen i tide. Vekslinga gikk likevel bra, greide å disponere veldig bra, og ta det litt lugnt i starten. Blei forbiløpt av en, men tror jeg løp forbi ca 20, og fikk inn en god 200m spurt på slutten. Jeg er kanonbra fornøyd med mitt løp, og det var en festlig og bra dag. Dette var gøy. Takk til pådriver Bjørnøy, som går salige Anker Jørgensen en høy gang. Fri Tibet!

Olav i sitt vanlige fine driv

Svein:
Etter at mine gode løpekamerater hadde lagt et godt grunnlag på de to første etappene, så var det bare å cruise inn til en godkjent plassering og en respektabel sluttid på drøye 30 min.
Vi har allerede bestemt at  tiden skal kraftig ned til neste år.Håper dette er starten på en lang rekke av stafetter med den fine Tibet-trøya.Skikkelig gøy å være med slik et bra team, også en stor takk til hoff-fotograf Hilde, som gjorde dagen enda bedre med suveren støtte og gode bilder.

Det må også nevnes at Kristoffer var i aksjon i mix-klassen litt tidligere på dagen. I likhet med sin  far hadde han fått ankerrollen på ett av Boss` fem lag. Han gjorde slett ikke skam på familien, og hadde klart best tid på sitt lag.Han skulle dermed være automatisk kvalifisert for en plass på Boss-laget neste år.

Svein på målstreken

Tre fornøyde Dangas

Vi banka Kinafolket!

Tja...taler vel for seg selv...

4 kommentarer:

Evelyn sa...
Denne kommentaren har blitt fjernet av forfatteren.
Evelyn sa...

Gratulerer =) For en flott gjeng.
Er veldig spent på hvilken plassering dere fikk.
En nabo av oss kom på 83. plass med sitt lag. Regner med at dere var myyyye bedre.

DE sa...

47 plass tror vi

DE sa...

Forresten finfint bilde av Kristoffer på denne linken:

http://www.fvn.no/sport/ovrig_sport/article800972.ece

Bilde nr. 21