søndag 31. oktober 2010

Fredagsklatring

Fredagsøkter på Samsen er alltid en god start på helga. Det var lenge siden sist nå, men ettersom Evelyn hadde påtatt seg ekstravakt tok vi turen alle tre. Den godeste Frode var også tilstede, så vi ble egentlig en passe stor gjeng.

Amalie viste meget stor framgang fra sist. Den gamle rekorden var vel 1/3 oppe i 7-erveggen, men denne gangen gikk hun til topps to ganger. Litt smådrahjelp (eller strekk som hun kaller det) over det vanskeligste partiet, men ellers kun klatring for egen maskin.

De voksne var innom vegg 1,2,3 og 7. Fantomine klarer alt hun prøver på for tiden, så nå er det på tide å sette seg noen mål. Spragla rute på 1-erveggen skal visst klares innen bursdagen 23. feb. Får vi klatra noen økter så skal det gå meget greit.

DE fikk seg en støkk på spragla rute i 2-erveggen da ett av fottakene plutselig gav etter. Men sikrehilde hadde selvsagt full kontroll. Økta ble avsluttet med blå rute på 7-erveggen. Den satt som ett skudd (iallefall nesten).

2 kommentarer:

Grendstad sa...

høres bra ut. Alltid greit med en sikrehilde nede på bakken, eller en sikredageivind. :)

Mulig jeg skal klatre til fredag med ungene. De spør etter det avogtil. Kompensasjon for at vi ikke skal til Hovden og se revy, det blei for kostbart denne ganga, men klatring er jo bedre på sett og vis.

ØY! sa...

hadde det ikke vært for det kolliderte med andre ting, hadde vi vært der vi også.
det er jo bra at dere holder steamen i klatreveggen, når andre svikter.

bra gnu av både store og små!!!!!