tirsdag 19. oktober 2010

Frisbeegolf og bakkeintervall

Dagens økt begynte med frisbeegolf for Fantomine og DE. I dag var vi slettes ikke alene på Egsjordet. Det var rett og slett svært mange som spilte. Mulig den lokale klubben hadde samling eller noe.

Vi fikk nå iallefall kasta en hel del. DE har funnet sin tikronersfrisbee fra ungdommen. Skuffende nok var den ikke like god som jeg mente å huske at den var. Ellers var vi ikke så nøye med telling i dag, men vi fikk da inn noen gode kast nå og da.

Etter en liten pause hjemme knyttet DE joggeskoene og fant fram hodelykta for første gang i høst. Først ble den en liten joggerunde i området før jeg satte igang med intervaller i Buhusheiabakken. Det ble totalt fire drag. To første gikk greit, men kjente det godt på de to siste. Alt i alt bedre enn forventet, og godt mulig det blir gjentakelse om ikke alt for lenge.

3 kommentarer:

Hilde Fantomine sa...

Hodet var ikke helt med denne ganga, så egentlig veldig mange dårlig kast... veldig mye ned i skauen og opp i trær... men fint m frisk luft.. Så blir man skjerpa til et par timer med gamle venninner og kjadring..

Flinke friskusen som løper i de bratte buhusbakkene...

ØY! sa...

bakkeintervall er veldig gunstig trening. 4 tunge drag er mer enn godkjent.
ellers bra at dere holder kastarmen varm.

Grendstad sa...

kanon! Her trimmes det både horisontalt og skrått vertikalt. Unge Vestbakken er en mann for fremtiden.