onsdag 26. februar 2014

God gammel reportasje


Ja, det er jo ikke så titt det skjer noe her på bloggen, men i dag hadde jeg en god gammeldags løpetur på heia, opp fra byen, gjennom B-heia, bak sykehuset, opp til Bervann, og over Ravneheia og hjem. Da tenkte jeg at det var på tide å slenge inn et bidrag.

Det var en drøy times tur, litt småtungt, men får jo mye energi etterhvert som en løper og holder stilen. Litt snøfonner her og der, men isen har gått i Bervann, så det er badebart der, men var ikke innstilt på det i dag.

Ellers blir det en del svømming i Aquaramabad, nå som en har halvårskort, og setter ny rekord på antall svømte meter i vår, og teknikken og stilen blir stadig mer slepen. Sykling blir det også stadig noe av, når en ikke har en bil som står i veien.

Håper det blir noe triatlon i nærområdet i år.


6 kommentarer:

ØY! sa...

jaggu bra å få litt aktivitet på bloggen. Variert trening går jo aldri av moten, sådann er dette i tidens ånd, og ikke minst i Grenseelgens ånd.
godt at du nevnte opplegget med svømte meter, må inn å registrere.

ser ellers at utvalget har satt opp triatlon 19/8 på ukjent sted og ukjent lengde. De satser kanskje på olympisk distanse?

Joda, ikke tvil om at du får flytta såpass på deg at det kan kalles trening(understatement)

Grendstad sa...

takk for tipset om triatlon, på en tirsdag?? ok, da blir det kanskje ikke så lang distanse, men bedre enn ingenting, jeg må inn på kalenderen og legge inn disse datoene - har også tenkt litt på klatring i det siste, men meldes i tilfelle

DE sa...

Herlig med blogginnlegg igjen. Godt å se at du fremdeles leverer Olavturer i bymarka av beste merke. Løpesesongen starter adskillig tidligere i år enn i fjor, så dette lover godt for kommende triathlon.

Må si at det kribler i løpeføttene når det nå stadig blir lysere. Hus tar imidlertid alt av ledig tid, inkludert lunsjer for øyeblikket. Så det blir ingen trening. Men paradokalt nok har jeg vel ikke hatt mere bevegelse siden jeg var liten. Så det er iallefall noe.

I helga tar vi fatt på parketten/laminat, så da begynner ting virkelig å komme på stell. Invitasjon til befaring kommer etterhvert.

ØY! sa...

kan være at vi kommer på uanmeldt befaring, jeg har erfaring med det i forbindelse med jobben.
regner med at polakkene dine har alt på stell..

DE sa...

Dette er et hus for sørlendinger av sørlendinger :) Han ene snekkeren kommer fra Arendal, og så er det vel en maler fra Vennesla. Det er de som kommer lengst vekkifra.

Grendstad sa...

ja, en uanmeldt befø.. mener befaring hadde vært bra. Kan vel nesten løpe ut, eller sykle.

Ja, å bygge seg et hus er jo bevegelige greier, men kanskje ikke så kondisprega, til gjengjeld så regner jeg med at du begynner å få biceps og triceps så det holder.