onsdag 20. august 2014

Hamresanden Triathlon (0,3-18-4)Jada, selvfølgelig er Gubben med. Sykla ut med kuratoren min, og det var bra opplegg. Svømmeetappen var kanskje i vel korteste laget, men både sykkeletappen om Dønnestad, og løpeetappen på friområde ved stranda, var veldig bra. Litt lite både søvn og trening i det siste, pga Gaza-aksjon og 5 nattevakter på siste 6 netter, men det er ingen hindring. Kom i mål på litt over timen tror jeg. Kom mange foran meg, men de så skikkelig seriøse ut, så det er jo greit nok, og de må jo få noe igjen for alt utstyret de bruker.

Med litt bedre oppladning i forkant, kunne jeg sikkert knepet et par minutter, men det kunne også vært dårligere. Jeg disponerte løpet forsiktig og rutinert, og bilde viser innspurten, hvor jeg distanserte ei dame som jeg hadde holdt ca følge med siste 2 km. Har alltid litt ekstra på lur.

Veldig bra arrangement. Sykla selvfølgelig hjem igjen også, det var det mange som gjorde. De som brukte bil skulle hatt tillegg i tida, eller stilt i egen eksos-klasse. Godt å få sin årlige triathlon.

Og når jeg legger dette ut, får jeg følgende mail fra Hr. Bjørnøy. Noen henger tydeligvis litt etter når høstsesongen er i gang:

Ferie.
Er tilbake 28.07.14.
Ved hastesaker, vennligst kontakt sentralbordet: 380 00 900

6 kommentarer:

DE sa...

Dette var bra saker, illustrert med et kanon bilde.

Selve distansen er jo bare for sprint å regne i forhold til hva Grendstaden er vant til. Det var såpass kort at jeg i et svakt øyeblikk på vårparten her vurderte å stille selv, men tok til fornuften da dagen nærmet seg.

Godt gjennomført var det iallefall. Skulle vært der og heia, men glemte det helt bort. Gøy at man kan ha et triathlon på Hamresanden, så vi får satse på at de fortsetter med det de kommende år. Og hvem vet: Kanskje hele Diggidanga er på startstreken ved neste korsvei?

ØY! sa...

Det måtte altså en triatlon til for å finne ut at jeg har lagt ut feil fraværsmelding på jobbmailen min.
Det riktige er at jeg er tilbake 25.08. Telefonnummeret er ihvertfall riktig.

Hyggelig og imponerende av Gazetten Grendstad bare å stille på konkurranse med flere nattevakter i kroppen.

Men han er jo kjent for å være seigere en hunden fra Baskerville,så veldig overraskende var det jo ikke.

Grattis og takk for hjelpen!!!

Irene sa...

Som kuratoren til Gubben må jeg bare nevne at han er et utrolig bra fotoobjekt! ... Tok spurten på kornet. Her fikk jeg anledningen til å se en Triathlon på nært hold for første gang. Det var morsomt, underholdende og lærerikt å se svetten renne under tre sportsgrener. Tre for en med andre ord. Den medbrakte boka (om film og videokunst) og sitteunderlaget var jo totalt unødvendig. Jeg foretrakk å heie og føle spenningen. Takker også herr Grendstad for hjelpen opp alle motbakkene på min DBS-(Damenes beste sykkel)sykkel. Sherlock Holmes ville vel ha sagt: "Elementary, my dear.."

ØY! sa...

når man tar med seg egen kurator, betyr det at man ser på seg selv som et stykke kunst, eller er det et kunststykke det man sysler med...?

Anonym sa...

Kuratoren svarer at Grendstad er visuelt et stykke kunst, men han er også fantastisk å sysle med!

Hilde Fantomine sa...

Dette var jo interessant lesning på en fredagsmorra..det må jeg si..:-)
Vi liker å ha litt fin kunst på veggene hjemme... og vi har en ledig vegg i stua, så hvis OG ikke har noe i mot det, så må du gjerne komme hjem og klistre deg på veggen:-)..hvis du ikke er for opptatt med å sysle med ting da..:-)

Ellers er du jo kanonflink som vanlig..og det virker som et kult triathlon...Håper det blir noe av det til neste år, så kan vi gjøre det til en Diggidangafest!