lørdag 18. oktober 2008

Henging og buldring

En times økt med buldring og henging på Samsen i dag, mens jentene var med Rita en tur i et bryllup til ei venninne.

Har aldri vært flink i henging og kroppshevinger, men blitt litt fascinert av hengningsrapportene i bloggen. Hang i en del på slutten, ellers buldra jeg litt, uten helt å skjønne alle buldreløyper. Ei god økt, eller dva mange små økter, med mange små pauser. Mange unger som fløy rundt, men en humorbuddhist tåler såpass.

3 kommentarer:

ØY! sa...

gubbemodus ja.
hva med spenolmodus da,lenge siden vi har hørt noe fra den gjengen.
spenol og henging passer vel ikke helt sammen heller.

så på tida di fra Gubben,den er jo imponerende- ca 6.40 på kilometeren.det blir vanskelig å matche den på ei så lang og hard løype.

Grendstad sa...

jeg sliter med bihuler eller hva det er både i nese og ører, så jeg det blir lite spenoleri for tida - tar ingen sjanser. Jeg trenger mye hvile etter fysiske opplegg, og det blir lite tid til det nå, i de mest revyhektiske tida på året. regner med det kommer seg.

ja, det var mitt livs løp, jeg la meg altså heilt bakerst i feltet til å begynne med, slappa av med det, og fant min egen rytme etter noen kilometer. Deretter tok jeg igjen en etter en gjennom heile løpet. Klarte og løpe heilt gjennom, supersakte opp mot Svaland, men for meg var det hyperviktig å holde samme rytma, for å kunne løpe jevnt. Så hadde jeg hørtom de siste 5-6-7 kilometrene på grus/asfalt og var litt foreberedt på det. Jeg tror ikke jeg hadde klokke med, slapper bedre av uten for min del.

Grendstad sa...

ja, jeg hadde som mål å klare å løpe gjennom heile løpet, ikke stoppe og gå. at jeg kom akkurat under 3 timer var litt tilfeldig, tror jeg hadde beregna drøye 3 timer