mandag 6. oktober 2008

SUMMERING OPP

vært litt slapp i skriveringen i det siste. derfor en oppsummering over sist ukes fysiske sprell her slik.
mandag var det ei runde i baneheia,med en kollega.ikke så langt og ikke så hardt,men ei grei oppvarming til klatrekveld på samsen.(se tidligere innlegg)

onsdag tok jeg ei økt på Vågsbygd Stadion,hadde tenkt å løpe 3000 meter på tid.
onsdag er tydeligvis ikke den roligste dagen på VS:
2 fotballgrupper, 3 joggere/løpere som løp 10000 m.+ ei kast-gruppe på 3 personer som slengte diverse kuler og diskoser over løpebanen,gjorde sitt til at mitt opplegg måtte endres litt.
det ble isteden noen 1000 meters intervaller.4.08 som beste.
snakket litt med kasterne etterpå,koselig folk fra 25 til 65-70.de var veldig ivrige på å rekrutere nye utøvere virket det som,ikke så ulikt Diggidanga.

torsdag ei ny runde i baneheia,med en annen kollega. vi tok en befaring i CB-løypa slik at jeg er litt forberedt til lørdag. fra dagen før hadde jeg med meg en begynnende strekk,som ikke ble særlig bedre i løpet av økta.har slitt litt med den i helga,men bedre i dag.

mandag (idag) litt oppvarming sammen med kollegaer,som alle skal løpe CB-stafett.deretter ei litt seriøs runde i stafettraseen. har et håp om å komme under 10 blank til lørdag,i dag stoppa klokka på 10.16.ikke så lett å presse seg tilstrekkelig på trening.

1 kommentar:

Grendstad sa...

Se det ja. Begynte å lure på om du hadde blitt syk/forkjøla, eller kommet over i annen modus, siden det ikke kom noen rapporter inn.

CB-stafetten ja. Da beveger du deg fra det ene løpeytterpunktet til det andre til Svalandsgubben.

Det blir bare karusellen denne uka på meg. Fullt ellers.