fredag 7. juni 2013

9. Karuselløp - Bankløypa i Baneheia - 3,5 km

DE:
Det var en fin dag for løping i bankløypa. Etter å ha gjort det dårlig på en O2-test tidligere i uka, var jeg ivrig på å vise at formen slettes ikke er så veldig dårlig. Tenkte derfor å løpe på tid, og gi det jeg hadde.

Startet nøyaktig kl 15.55. Løypa er jo mer en kjent i Diggidangakretser, så er ikke nødvendig å skrive så mye om den. Måtte gå i trappene, men hadde ellers meget god flyt til meg å være. Tok igjen en kar like før Drageknatten. Han nektet imidlertid å kapitulere, og bet seg fast. Det var ikke før de siste bakkene på slutten hvor jeg klarte å kvitte meg med han for godt. Det gir uansett ekstra motivasjon å ha noen å kjempe med.

Var bra sliten da jeg kom til mål. Lurte en stund på om jeg var helt omtåket for klarte ikke å finne den store klokka. Jeg kikket og kikket, men den var søkk borte. De hadde rett og slett ikke satt den ut på dette løpet. Så da ble det jammen fullført denne gangen også. Men gikk iallefall bort til startklokka, og fant ut at jeg har løpt et sted mellom 19 og 19.30. Sier meg meget godt fornøyd med det.

Gubben
Fikk igjen stilt til start i pulje til milsluker. Så hverken Øy eller Lincoln, men ellers en del kjente fjes. Kom greit i gang, men kjente at det ikke var dagen å presse på. Mista hovedfeltet, men klarte å holde et greit tempo heile veien, også i motbakkene, og holdt bra inn. Tida var sånn passe ok. Toppformen lar vente på seg. Kommer nok.

1 kommentar:

Grendstad sa...

Dette var sterkt av Vestbakken. Bra lovende tid. Så heller ikke klokka. Vet ikke hvorfor de ikke hadde den oppe. Glømte å spørre. Var vel hos optikeren.