torsdag 6. mars 2014

Åges løype, Øys losing, Fruas middag og Gubbens innlegg

Ja, det hender jo at en har noen klare og ledige øyeblikk, og det resulterte i et samløp i Åges løype mellom Øy og Gubben.

En flott tur hvor Øy loste mesterlig og hadde en lett innføring i Vågsbygdskauens geografi og historie for Gubben gjennom ei klassisk stilig og variert løype oppkalt etter Åge. Avslutta med middag og kaffe i Tverrveien, og det satte en ekstra spiss på dagen og magen. Det var solid levert.

En dag utenom det vanlige, og et fotografi fra Hareheia var det vel. Her var det verken harer eller noen som heia, men en fin topp var det likevel. Denne dagen gikk Vestbakken hus forbi.

2 kommentarer:

ØY! sa...

godt oppsummert etter et særdeles trivelig besøk i hjemlige trenings-trakter.
takk for initiativet.
I dag traff jeg på formannen i løypeutvalget i IK Våg på helsestudioet, slik at han nå er orientert om diverse rotvelter i løypa.Så neste gang er løypa om mulig enda bedre.

DE sa...

Ja her kan man trygt si at det gikk meg hus forbi!

Gjennom støvskyen av murpuss, sagspon og gipsstøv som konstant ligger rundt meg, var dette svært gøy å lese. Alltig moro med historier fra Vågsbygdskauen. Som innfødt var det strengt tatt jeg som burde kunne disse historiene. Men ingen tvil om at jeg har blitt kraftig forbigått av innvandrer Svein, som for øvrig stadig ser ut til å bli mer Vågsbonde enn jeg noensinne har vært :)

Skikkelig bra at dere har kjørt ei felles Diggidangaøkt igjen. Dette lover godt for kommende sesong!