lørdag 5. april 2014

3. karuselløp, Brannvaktløpet, 3,98 - 7,87 km

Gub
Kom meg avgårde litt før halv to. Litt smal løype til tider dette, og en plass i starten måtte jeg først løpe forbi to med hund, som gikk ved siden av hverandre, og så en mann med barnevogn. Da begynte jeg å lure på om terrengkarusellen begynner å ta av i alle retninger. Godt den mannen ikke blei far til tvillinger tenkte jeg.

Planen var egentlig å løpe to runder, men kom litt for seint i gang til å rekke det, har jo forestillinger også å tenke på. Ei runde er også fint, og kom inn på 21.34, som er ei grei tid. En strålende dag i heia, men lurer på om ikke karusellen må unngå de smaleste stiene på sånne korte bynære populære løyper, men de har vel kontroll som vanlig, og kake fortjener de bedre enn noen.

Fantomine:


DE:
Så snart Fantomine var i mål, la jeg i vei. Taktikken var den samme som i første løp: Starte rolig, og om mulig øke etterhvert. Det virker å være et løpsopplegg som passer meg bra. Det er deilig å kunne holde farta i oppoverbakkene uten at blodsmaken tar overhånd allerede på første kilometeren.

Den andre kilometeren går i enkelt terreng, så der passet det fint å øke litt på. Jeg hadde en virkelig fin tur i vårsola, på stier jeg har gått og løpt på helt siden barndommen. De to siste kilometerne er mere utfordrende, men jeg stod distansen ut. Med litt heiing fra kone og barn kom jammen motivasjonen til å trå ekstra til på slutten. Dermed tok jeg igjen noen som hadde passert meg helt i starten. Det er alltid en god følelse.

Helt uoffisielt kom jeg inn på litt i overkant av 24 minutter. For en svært utrent husbygger må det anses som godkjent.    

2 kommentarer:

DE sa...

Ble ikke utsatt for hunder i løypa selv, men har hørt en del prat om det i år. Er jo svært så upraktisk for alle andre når det er hunder i løpet. Kan vel ikke være helt hensikten med karusellen. Men men. Det er alltid noen som ikke tenker spesielt mye på fellesskapet. Husker for en 3-4 år siden. På de smale stiene møtte jeg en gjeng på 15-20 stykk som syntes det var passende å kjøre oppvarmingen motsatt vei.

Husker ikke helt fra tidligere år, men dette må vel være svært gode tider for Olav såpass tidlig i sesongen. Ekstra fint er det når man har gode løpsopplevelserv i tillegg.

Grendstad sa...

Bra løpt av husbyggeren, og husfrua. Ja, håper at ikke folk begynner å breie seg utover, lett for meg og si som er i smalhans-bransjen, men ja ja, bedre med en brei profil enn en brei framferd.