torsdag 15. mai 2014

7. karuselløp Sparefanken Sør-løpet 5/10,2 km (ca)

The Gub

Jada, før løpet traff jeg på den samme Øy som mandag, milsluker han også. Holdt følge i 2 km, men så klarte jeg ikke å holde hans seige maratonslukertempo. Skulle bare mangle. Jeg hadde også noen etterdønninger etter konjakk og øl kvelden før, så det var ikke dagen for å presse saften ut av beina. Vurderte å bryte halvveis, og bare fullføre, men klarte å hive meg på ny runde, bare med å senke tempoet et lite hakk, og det gikk overraskende bra, og da jeg kom i mål, hadde jeg ikke brukt mer enn 56 minutter, noe som jo indikerer god grunnform, noe jeg vet jeg har. Et deilig løp å fullføre, og roa ned kvelden med to sykkelturer t/r Kokleheia. Nok aktivitet for i dag.


The DE
Jeg traff også cruisekongen på karusellen, men det var etter at jeg kom meg i mål. Ingen drahjelp å få der altså, men det var nå iallefall hyggelig å treffes. Selve løpet var heller begredelig. Det skyldes ikke vær eller løype, som begge deler var helt fine, men heller egen form. Begynte rolig for å kunne øke etterhvert, men sistnevnte ble det ikke noe av. Det ble i stedet bedagelig tempo hele veien, og det var vondt nok. Jeg sier som Petter Solberg: Its not only only, but but.

Storformen er ikke rundt hjørnet, og heller ikke det hjørnet som kommer etter der. Men så lenge det går framover er det håp.

Øde Øy!

Formen er vel ikke helt ræva, men heller ikke helt topp.
Ja, veldig mange kjente både før og etter løpet. Det er jo litt av greia med karusellen og andre løp.
En mental prøve å løpe to runder som Olav er inne på. Fristende å hive seg inn i mål etter halv-løpt ja. For min del syns jeg det er tyngst på slutten av første runden, da er man sliten og har over halvparten igjen.
Virker som jeg løp de to rundene omtrent likt, da jeg passerte halvveis på rundt 26.
I mål viste klokka 52.30.
Glad jeg ikke hadde Olavs konjakk-oppladning, da hadde jeg sikkert vært mer enn fornøyd med ei runde.

3 kommentarer:

DE sa...

Krever noe ekstra å ta seg sammen når det butter i mot. Sånn sett er karusellen nyttig for å utfordre seg selv. Synes det var en sterk tid på mila, spesielt på en offdag.

Grendstad sa...

jaja, får se når Øy kommer i form da, om han har like bra forbedring på tida, som jeg får når jeg ikke lader opp med konjakk, - Humborstad sa forresten at han aldri traff noen i karusellen som sa de var i toppform, så da tenkte jeg at jeg skulle begynner med å si at jeg var i toppform -

DE sa...

Hehe...Det tviler jeg faktisk ikke på. Det er vel vanlig beskjedenhet å si at man ikke har toppformen inne, uansett hvor bra man løper.