onsdag 14. mai 2014

Tusentrappeløpet 2,7 km

Gubben

Dette er et morsomt løp. Kunne gjerne vært litt mer ekstremt, men det holder. Begynner å få litt rutine på det, og klarer å disponere bra. Fikk tida 16.50. Måtte sjekke arkivene og så at jeg ifjor hadde 17.35, og året før det 16.28, så det er bra saker, også tatt i betraktning at det var sleipt føre. Kjempegodt fornøyd med løpet, og god følelse etterpå som jeg tok med hjem.

Da jeg kom til startområdet, så var Bjørnøy far og sønn der, klare som sveler. Fikk en grei prat i forkant, en god mental oppvarming. De starta tidlig, og var gått når jeg kom til mål. Så at jeg kom inn minuttet ca foran far og sønn. Regner med at far bare var ulv (hare foran - ulv bak) for sin sønn, og tok det litt lettere.

Tror resultatene ligger her

1 kommentar:

DE sa...

Ja tusentrappene er alltid et høydepunkt. Dessverre måtte jeg stå over i år, men da er det godt å se at resten av Diggidanga leverte varene og vel så det.

Det er alltid litt skummelt når det er vått i den løypa. Det er særlig nedfarten som kan by på utfordringer. Så godt å høre at man kom seg helskinnet igjennom.