lørdag 21. juli 2012

Rundt Kvernhusvannet, uten karusellen

Når man har et ørlite ærend på Brennåsen kan man jo liksågodt kjøre utom Langenes også. Ikke like livat som på en karuselltorsdag i skoleområdet, men en og annen mopedråner dukket da opp med hanekamhjelmer og det hele.

Ifølge en kollega som bor ved løypa er det visst mest vanlig å ta løypa med klokka, dvs motsatt av hva man gjør i karusellen. Vi følte oss imidlertid litt ville og gale denne lørdagen og gikk imot klokka. Stikk i strid med lokal kotyme og sedvane.

Marte sov godt i vogna, mens mor og far vekslet på å skyve i raskt gangtempo. Da vi kom til Sveins nødtoalett tok vi liksågodt en avstikker ned til sjøen. Utrolig idyllisk og fint der nede og DE kronet det hele med et bad.

Ikke verdens lengste og tyngste tur dette, men med barnevogn blir man godt sliten uansett. Normalt sett kanskje ikke bloggverdig, men med laber bloggaktivitet for tida tar vi med det som blogges kan.

2 kommentarer:

ØY! sa...

ikke så mye blogging for tiden, derfor bra at dere tar ansvar.
trillefint innlegg:))

Grendstad sa...

ja, bra at noen tar ansvar, nå har jo Vestbakken og Grendstad byttet plasser Kristiansand/Nord Italia, så da får vel jeg bidra litt mens de er borte. Var ikke på nett siste 17 dager, så ingen kommentering heller fra meg.