tirsdag 23. oktober 2012

Høstløpet, Baneheia 3,950 km

Gubben

Skuffende få med på dette løpet i dag. Bare ca 100 til fellesstart, eller knapt nok det. Ellers var det stadig noen slengere i forkant.

Endelig kunne jeg stille til start til en fellesstart, og knive (ikke bokstavelig) med folk som holder ca samme tempo rundt en. Kom i mål på 20.55 ca, det var veldig bra, for det var en del bakker og en god del opp og ned. Ca 5,20 pr. km. Klarte å finne min plass i feltet, og avansere litt underveis, og gi på siste par hundre meter. Sterkt av gubben. Veldig god følelse etterpå med disponering og hva jeg klarte å ta ut. Rett og slett en kanonløp. Jippi! Gratulerer til meg sjøl.

4 kommentarer:

DE sa...

Det er jaggu meg ikke hver dag man varter opp med et kanonløp! Ufattelig deilig følelse er det iallefall, så gratulerer så mye til Gubben.

Logistikken gikk ikke opp for vår del i dag, så ingen høstløp i år. Registerer ellers at de var noen luringer med distansen. På hjemmesiden til karusellen står den oppført med 7 km, men ser man på kartet skjønner man raskt at det er betydelig kortere.

Grendstad sa...

løypa var visst heilt ny, snakka med gamle reven og sprekingen Borgar Haugland, siste jeg så var at den skulle være 4,5- 5, men så var det altså 3,95

blir nok ikke gubbeløp til søndag, blei for hektisk med alt, nattevakter, oppdrag, m.m.

Grendstad sa...

Madammen:
Gratulerer så mye treneren min Gubben. Veldig bra . Som du vet jeg hadde gjerne lyst å løpe med deg på felles start i dag men vært syk.
Men,,men du er løpt for begge to. Helt topp..

Grendstad sa...

takk for det, madammen