fredag 8. august 2014

Tennis på bordet

 
Nytt hus krever nytt bordtennisbord. Tidligere denne uka kom bordet endelig på plass. Det brukes utdørs og kan enkelt slås sammen og rulles dit det måtte være best forhold. Så da var det duket for turnering. Senior og junior fra Tverrveien kom på sykkel, og hadde således en kjempeoppvarmningsfordel. Men for enkelte var det langt fra nok.

Det ble nemlig temmlig fort klart at de eldste ikke lenger er eldst for å si det slik. Ungdommen stilte med egen 5-stjernersrackert, og vartet opp med tidvis storspill. Den eldre garde ble sendt veggemellom på jakt etter velplasserte smasher med halv toppskru og duppkontroll.

DE kunne bare sporadisk dra nytte av hjemmebanefordelen, mens Svein dessverre fikk flere lovende kamper ødelagt av personlige feil. Alt ettersom hvordan det passet seg var bordet stadig for kort, for smalt, for høyt nett osv.

Det ble en svært så hyggelig kveld i hagen, noe som gjerne kan gjentas så snart som mulig. Grendstaden er også særdeles velkommen, dersom han kunne tenke seg å børste støvet av gamle kunstner fra ungdomsklubben.

3 kommentarer:

ØY! sa...

en særdeles hyggelig aften til tross for en ikke-eksisterende seiersrekke for min del. Men føler at jeg har mer å gå på, må bare justere litt på serveteknikken .
DE har en solid serveteknikk som tok meg på senga flere ganger.
Tydelig at han har brukt mye tid på ungdomsklubben.
Må også nevne at det gode vertskapet
disket opp med nystekte lapper, med hjemmelaget sylt. Fulle av god mat og gode opplevelser kunne vi sykle hjem i solnedgangen.

Håper det blir flere anledninger, og en mulighet for revansj.ØY! sa...

neste gang sykler jeg veien om Birkeland, for å få en enda bedre oppvarming. Muligens uten luft i dekkene...

DE sa...

Legger man sykkelturen med omvei via Birkeland uten luft i dekkene, skal man iallefall ikke beskyldes for å ta lett på oppvarmingen.

Spørs om beina blir litt vel geleaktig under bortennismatchen, men for erfarne triathlonutøvere så er det vel grei skuring :)

Innflytningsvinen ble for øvrig satt stor pris på i helga. Akkurat som planlagt rakk den over flere dager. Mange takk!