søndag 6. november 2011

En slags måneskinnstur


Skulle ha løpt på torsdag, men fikk noe snev i kroppen og da ble det ikke noe løping. Det gjør jo ikke ting bedre. Det går litt forskjellig av virus og opplegg i kroppene i kommunen for tida, også i barnehagen, så en må være glad om en ikke blir heilt slått ut. Passer ikke å bli syk nå, altfor mye personavhengig jobbing. Fikk slakka tempoet i helga, det hjelper. En rolig måneskinnstur delvis på mørke stier i Baneheia gjør susen. 50 minutter rundt i Baneheia og Ravnedalen og hjem. Måtte innom torvet på vei hjem og se på den lysbelagte kranarmen som nesten traff månen.

Bestemte meg for å løpe neshornmaraton med Svein til påska, hvis det ikke er for seint nå.. Jeg skal jo løpe maraton en dag, og en dag er det for seint.

2 kommentarer:

DE sa...

Har tenkt noen ganger at dere som jobber i barnehage må være temmelig utsatt. De fleste småbarnsforeldre er jo syke hele tiden nettopp pga barnehagen. Men du har jo blitt herda etterhvert, og tåler en grufs i kroppen.

Det hørtes ut som en bra tur i måneskinnet. Artig bilde også.

Ellers er det sprekt at du slenger deg på neshornmaraton. Skal bli spennende å følge progresjonen til langdistansegruppa i Diggidanga fram mot løpet.

ØY! sa...

du som jobber interkommunalt er ihvertfall utsatt, men virker som du er klar i toppen.