tirsdag 16. juli 2013

Hreyfingar í sumar

Ja, har jo ikke skrevet så mye om mine bevegelser i det siste, kanskje litt blenda av alle på fjasboka som skriver om alt fra hvor der er, til hva de spiser, til hva ungene gjør, og hvordan det ser ut fra der de sitter, og ditt og datt og så har jeg begynt å aktivere min egen blogg så smått, men etter en liten prat med Westbank på telefon for å granske en gammel fylkesgrensetur, så kom det jo for en dag at jeg kanskje det var greit å komme med en liten sommerhilsen.

Etter midtsommerløpet har jeg bl.a. løpt lang blå i byskauen som det står er 14 km, men som vel er en del kortere. Her kan kanskje Øy komme med innspill, eller andre. Det var en på FB som hadde løpt og målt og ment den bare var ca 10 km fra Bånetjønn til Eg, som jo er begynnelse og slutt på rundløypa ifølge skilting. Siden kilometerskiltinga er ganske konsekvent og logisk rundt løypa, så er det samtidig litt rart at den kan vise så mye feil, men jeg har jo blitt fortalt om at Oddersjaa e.l. hadde en del å gjøre med den løypa før, og at det var en fyr der som skilta litt etter eget forgodtbefinnende.

Ellers har jeg spilt en litt fotball med diverse unger, men det var ikke så lurt kjente jeg i ene kneet, så jeg får holde meg til forutsigbare ting. Har fått padla noen fine morraturer rundt Bragdøya, og så fikk jeg endelig ordna nye dekk til sykkelen, og det toppa seg med en meget bra 9,5 mils tur om Mollestad og Oggevatn sist søndag. Øverste bildet er fra rett etter to dekkskiftninger, og nederste bildet er fra Oggevatn nord, hvor det er mye flott natur langs veien, så skulle jeg pungtert, kunne jeg helst ha pungtert i dette området.

Ikke så mye svømming pga foretrekker saltvann hvor det har vært upraktisk mye brennmaneter i det siste, men det vil jo endre seg. Fortsatt god sommer, Diggidangas og andre.




1 kommentar:

DE sa...

Full aktivitet som vanlig. Det er absolutt på sin plass å få blogget alt dette.

Når det gjelder lang blå i bymarka har jeg ikke så mange innspill når det gjelder lengden. Men på mer generelt grunnlag vil jeg si at det er svært mange blå løyper i bymarka. Synes det er på tide at noen blir ville og gale, og tar sjansen på en helt ny farge.

Den sykkelturen var solid. Virker litt kjedelig å spore av såpass grundig, men du er jo ikke redd for å få litt møkk på fingrene.

Ha en fin sommer videre du også. Og god tur til Paris. Skulle du kjede deg der nede kan du alltids dra til det t-banestoppet som heter Javel og rope "Javæææl" til alle du ser i beste markensstil.