søndag 29. september 2013

16. karuselløp Varoddløpet 3,8/7,5 km

Gubben


Så fram til et lett koseløp på stigende form, og la ut litt over kl 13. Det var mer opp og ned enn jeg hadde forestilt meg, klarer jo ikke å huske de forskjellige løpene fra hverandre i dette terrenget, men det gikk lett og bra. Det gikk overraskende lett og bra. Ja, faktisk utrolig lett og bra. Da jeg la ut på andre runde på milsluker lurte jeg på om jeg fortsatt ville løpe så lett og bra, og det gjorde jeg. Jeg løp vannvittig lett og bra! Det blei rett og slett et kanonløp!!!

En kan ikke se at det var et kanonløp utifra tida, 44.24, men etter å ha skrangla og hangla noen måneder, kom den gode løpefølelse igjen, hvor en kan løpe lett og ledig uten å bli sliten eller stiv, og kose seg i skauen, som er en av de optimale frihetsfølelsene jeg har.

Hadde et like bra løp i dag på heia, en snau time, men nå begynner jeg jo å bli litt vant til det. På fredag sykla jeg t/r Birkeland i forbindelse med et oppdrag jeg hadde der. En fin tur. Det er jo sånn derre jegkjørergrønt-kampanje i kommunen nå, er med der, og det er jo litt ekstra motiverende, sjøl om jeg nok hadde sykla uansett. Bildet er fra en dag jeg var ute og gikk i byen.


3 kommentarer:

DE sa...

Ahh! Hvilket herlig løp! Det er sånne opplevelser man jobber for. Og når det skjer så har man vunnet det som vinnes kan, uansett hvordan tiden ble.

Dette var et bra og inspirerende innlegg. Håper du holder den gode humorbuddhistiske flyten framover. Er jo fremdeles noen karuselløp igjen, så sjanser burde det være nok av.

DE sa...

Ellers kan man få inntrykk av at du liker å henge mellom Rådhuset og det som i gamle dager het Kemnerkontoret. Hva er dette for klovnerier?

Grendstad sa...

Det er et illustrasjonsfoto til Friteaterets oppsetting til våren, som heter Postkortet. Så det var bare en liten gag i 10 minutter.