onsdag 27. juli 2011

Sommertennis

Ingen sommer uten tennis. Årets match gikk riktignok for noen uker siden, men i likhet med tidligere år var det et bra høydepunkt. Arena denne gang var Gillsvann. Perfekt å spille der ettersom padlerne ser ut til å ha tatt ferie.

Begynte å ane urå da jeg begynte å bli sliten allerede på oppvarminga, men tilfeldigvis hadde Steinar samme utvikling, så da gikk det opp i opp.

Steinar åpnet hardt og tok hjem serven i første game. DE gjorde det samme i andre game. Som alltid er det helt jevnt og man må jobbe hard for hvert eneste poeng. DE hadde marginene på sin side og plukket gamene jevnt og trutt. Opp til flere game gikk til deuce. Til slutt ble det 6-1 i første set.

Underveis i kampen fikk vi faktisk en tilskuer! En kompis av Steinar som bor i nærheten stakk innom på sin trillerunde med ungen. Han skal visstnok være en habil squashsutøver, men det betyr ikke at man automatisk håndterer tenniskunsten like bra. Mens DE tok en pause hadde Steinar og kompisen 4 game, som førstnevnte vant svært så komfortabelt.

Nå hadde Steinar funnet flyten, så da hovedkampen startet opp igjen med andre set begynte han igjen svært offensivt. Imidlertid fikk DE etterhvert sving på førsteserven, og med det et lite overtak i matchen. Vi hadde mange lange ballvekslinger og hadde det skikkelig morro. Til slutt tok DE hjem settet med 6-2. Dermed var det game set for årets sommertennis. Gleder meg allerede til neste gang.

4 kommentarer:

Hilde Fantomine sa...

jøssukai..dette er jo lenge siden..men bedre sent enn aldri.. Du glemte å skrive at du løp etter denne guttungen..så det ble jo litt slit på deg i pausen også..

ØY! sa...

det har blitt en skikkelig tradisjon med sommertennis fra Vestbakken, og det er alltid like gøy og spennende å lese referatet etterpå.
Det er nesten som å være der...
at det er slitsomt og sykt hardt å spille tennis kan alle som har prøvd skrive under på.
Nesten så vi skulle hatt et DD-mesterskap, selv om DE sikkert hadde feid all motstand til side...

DE sa...

DD-mesterskap i tennis kunne vært meget morro. Usikker på hvordan det evt ville gått. Øy og Grendstad har kanskje ikke spilt mest, men som de seige revene de er så blir det vel kamp til døra uansett.

Grendstad sa...

Enig med Øy, veldig gøy å lese referatene fra disse årlige kampene. Morsom tradisjon. Skulle vært gøy og sett en sånn kamp, men det hadde jo ødelagt for gleden med referatet. Tennis hadde vært moro å prøve ei gang. All mulig ros for sånne årlige tradisjoner.