mandag 18. juli 2011

Lakkenstova

Tuva på en stein foran Lakkenstova.

Endelig kunne Tuva og gamlefar komme seg avgårde på hyttetur, som Tuva hadde gitt sin gamle far i presang for 2 år siden!!!!! Endelig trossa vi værvarsel. Regn er ikke farlig.

Lakkenstova ligger snaue to times gange inn fra Ljosland i Åseral. Det er en utrolig fin tur, passe lang/kort for barn, og hytta ligger på et kjempeflott sted ved bekk og vann, og små fine topper 5-10 minutters gange fra hytta.

Vi var aleine på hytta, på eget rom. Dagen vi skulle hjem var det vel sommerlig nedbørsrekord med ca 50 mm nedbør, men så lenge stien er kort går det bra. Ei overnatting ble det. Akkurat passe det også.

Fjellet er en herlig plass for gamle og unge. Tuva storkoste seg. Tur til Lakkenstova anbefales. Perfekt for barnefamilier.

3 kommentarer:

Evelyn sa...

Lakkenstova er ei flott hytte. Har vært der mange ganger da ungene var små. Synd med det regnet. Regner med dere var godt kledd.

Gikk selv fra Gaukhei til Bortelid i samme været. Ganske vått.

ØY! sa...

Deilig med bursdagsgaver som ikke går ut på dato, eller blir glemt i et skap eller en skuff.
Offensivt å drite i været, selv om det tydeligvis har bøtta ned.

Utrolig at denne lett tilgjengelige hytta ikke er med brukt. Vi var der i vinter med en gjeng fra klassen til Kristoffer, da også hadde vi hytta for oss selv.

DE sa...

Jeg tilhører dessverre den kategorien som ikke har vært der. Men med denne glimrende reklamen fikk jeg iallefall skikkelig lyst.

Gøy at kidsa også setter pris på fjellet. Det er en flott plass å være.