torsdag 28. juli 2011

Russisk frisbeegolf

Han sa han skulle komme tilbake, og her er han, mannen verken Putin eller Stoltenberg kan stoppe: TIIIIIIIIIIMOR!!

Alt var som før, bortsett fra en snikende østlandsdialekt og noen små grå hår. Og dengang som nå liker han å sette seg i respekt umiddelbart, denne gangen ved å levere par allerede på første kurven.

Denne kvelden var det halvlange gresset på Egsjordet temmelig fuktig så vi ble alle gjennomvåte på føttene. Gøy er det uansett å kaste frisbee, selv om det som vanlig går litt i hytt og pine. Svein var som vanlig en slow starter, men kom hardt etterhvert. Han imponerte særlig med andrekastene sine, som var meget presise. Han oppnådde par på kurv 8 og 12. Sluttsummen ble 83 kast (+28).

Timor hadde en kanonstart med par på 2 av de 3 første. Men etterhvert gikk han på ett par smeller, mye på grunn av en uortodoks kasteteknikk på puttene. Med frisbeen holdt loddrett trillet den gjerne langt avgårde når han bommet. Uansett mer enn godkjent fra den hjemvendte Diggidanga, som oppnådde par på kurv 2, 8 og 18. Sluttsummen ble 87 kast (+32)

DE holdt seg på det jevne. Ser ikke ut til å klare å luke bort mange av de unødvendige feilene. Havner f.eks. alltid ut i myra på kurv 18, og må tråkle meg igjennom skogen på kurv 2. Klarte par på kurv 3 og 6. Langt fra rekorden på 6 par på en runde. Sluttsummen ble 78 kast (+23).

Det ble en del letning etter discene, spesielt når dagslyset begynte å forsvinne. Fantomine som etterhvert sluttet seg til oss gjorde en god letejobb, i tillegg til caddy- og fotograftjenester.

3 kommentarer:

Grendstad sa...

Så den karen har vært innom altså? he-he, ja var ikke heilt hjemme for anledniga. Ja, han er vel ustoppelig, sjøl om han bruker joggesko i klatrevegg og holder frisbien vinkelfeil. Ser at Diggidanga begynner å få et stabilt frisbigolfmiljø. Spenstig.

ØY! sa...

gøy å kaste,og spesielt gøy å treffe Timor igjen, grevlingen som aldri gir seg!
Se videoen av Dag E,s klasse-kast til par(tror jeg), etter å ha havna skikkelig i jungelen!
Skulle tro han var proff.
Timor imponerte også til tider, mener også han at han sa helt på slutten at han begynte å skjønne litt av reglene...

DE sa...

Hehe :) Temmelig flaks at det ble filmet akkurat da jeg hadde mitt aller beste kast for dagen.

Ellers klør det i fingrene for å kaste mer. Så må opp en tur igjen om ikke alt for lenge.