søndag 30. desember 2012

Bevegelser i uke 51 og 52

Ja, tja, jo.

Blei mindre bevegelse inn i juledagene, men har fått gått en del hit og dit i ulikt tempo, hatt et par skikkelig bra sykkelturer til jobb på glatt og sørpete føre, gågga over Hannevika/Tinnheia på sjølvaste julaften, hatt 3 bra skiturer 2 av dem på 3-4 timer, og mye i laussnø, svømt 2500 meter, gått litt på skøyter en dag, og i dag fikk jeg endelig en liten løpetur. Bare på 25 minutter, men den gjorde godt. Ingenting som jeg blir så god og svett og varm i kroppen av som en løpetur. Med dette ønsker jeg alle Diggidangas og Diggidiggis godt nytt år, og årets nyttårsnøtt er å finne ut hva bildet er av.


6 kommentarer:

Unknown sa...

Og du mener det har blitt "lite bevegelse"?
Jeg syns det høres ut som du har bevegd på deg både litt her og litt der! ;)

ØY! sa...

variasjonens mester er godt gående ennå....
tipper bildet er tatt på en gangbro, med snø som er i ferd med smelte gjennom hullene i underlaget.

ØY! sa...

godt nytt treningsår!!

Grendstad sa...

jepp, bildet er tatt under ei gangbro, den trappeanlegget som er til Gimlebadet.

Så er det jo hyggelig at vi har damer fra Jæren som også leser bloggen her, og som også har sin egen blogg ser jeg. Strikking er for øvrig også en bra ting.

Ja, når jeg begynte å skrive så så jeg jo at det var ganske mye bevegelse, men det var vel bare det at svømminga datt ut i juleuka.

Godt nytt bevegelig år, treningsår (trenings-år, ikke trening-sår altså) og konkurranseår til alle, fylt av humor, buddhisme og mye bra multisport.

Unknown sa...

Hehe, takk i like måte! :)

DE sa...

Svært så bevegelig som vanlig. Ingen tvil om at du lever som du lærer :)

Bra gjettet av Øy! Han er i det hele tatt god på gjetting.

Godt nytt år! Ifølge den urgamle humorbuddhistiske kalenderen går vi nå inn i gepardens år. Det betyr høyt tempo og sterkt killer instinkt.