lørdag 15. desember 2012

I tilfelle noen lurer

så er det liv i denne skrotten også. Siden sist, når det måtte være, har det blitt litt variert og ganske ok trening. Har også mange innslag av gange til og fra ting, f.eks til byen og tilbake.
Som en direkte følge av foredraget av legen på årsmøtet har jeg som mål å komme meg til og fra trening på Spring for egen maskin. Har vel til nå vært der en 10-12 ganger, og med 2 km hver vei blir det jo litt ut av det etterhvert. De fleste gangene har jeg løpt eller gått, men har også brukt sykkelen et par ganger.

Må også nevne at sesongens første skitur er unnagjort. Sammen med Kristoffer og en kompis tok vi turen til Strai, mener det var på tirsdag denne uka. Det var friske 11-12 grader, så det ble med 2 runder denne gangen. Fine forhold og masse folk.

En annen kveld denne uka løp jeg og Olek en runde på rundt en mil. I kraftig snøvær ble det en tur over Bråvann, gjennom skogen til Storevann og hovedsaklig veien hjem igjen.

På Spring er det fint å være, hvis man ønsker et rolig sted å trene styrke, kondis eller bare bevegelighet.
En litt morsom greie er en balansestang man skal prøve å gå over. I prinsippet blir det som en stram line, bare denne er laget av glassfiber. Til nærmere man kommer midten, til mer bevegelse blir det i stangen. Har prøvd den hver gang jeg har vært der, men har ikke klart å komme over før nå på torsdag. Gøy å prøve seg på ting man egentlig ikke mestrer.

Ellers så er jo snømåking veldig i skuddet for tiden. Det er om å gjøre å få brukt muligheten før den er vekk.

Ser også i lokalpressen at en gjeng fusentaster syns det er tøft å bade fra fiskebrygga i desember. Hallo, snakk om å være "slow-starters". De med baller ( selv om  ikke alle virker) starter selvsagt badesesongen i årets første måned, ikke i den siste...

2 kommentarer:

DE sa...

Hehe...likte det siste avsnittet :)

Ingen grunn til å lure på hva du holder på med for tiden. For i Tverrveien er det full gnu som alltid. Må også si at du scorer høyt på variasjon for tiden. Tror du har mye igjen for å trene såpass allsidig.

Gratulerer med balansegangen! Sånt er ikke lett, så all ære for bragden.

Grendstad sa...

jada, ikke lenge til badesesongen begynner nå - fornuftig å la seg påvirke av Nr. lege Nilsen, som jeg sjøl har gjort

mye og variert her, og den løpeturen med olek virka jo solid

ja, begynte å jo å lure på hva du holdt på med, men da var jo svaret at du holdt på med litt av hvert