søndag 2. desember 2012

Bevegelser i uke 48


Ei bevegelig uke. Begynte med ei løpeøkt i Baneheia med madammen, hvor vi til slutt tok en jaktstart i lysløypesløyfa som starter med Fant Olsen og hvor en kan ta snarvei tilbake fra bunnen av langbakkene opp mot Båne. Kan ikke se makker så mye, men bra trasse. Anbefales. På tirsdag ei lengre svømmeøkt i Gimlebadet, hvor jeg fikk Svein2, altså Svein Pettersen opp på sida. Han svømmer jo nesten dobbelt så fort som meg i sin våtdrakt, men han er jo en racer, mens jeg er buddhist og tar det med ro. Hyggelig og motiverende selskap. Ellers i uka 2 rolige sykkelrunder uten tripteller langs Otra med retur over på Mosbybroa og ned Strai som lengre økter med mp3 i ørene. Ellers småetapper og også litt skuespillergymnastikk og diverse spaserturer. Jernmannprosent denne uka var faktisk over 50 med tallene (2,6 - 74 - 18). Det er jo ikke verst, men nå kom det snø, så da får vi se. Legger bilen ut for salg om et par dager, så det hjelper jo på. Skal ikke kjøpe ny. Det koster for mye, trenger ikke i hverdagen, og så har de bilkollektiv i byen som kan dekke behovet stort sett.

3 kommentarer:

Unknown sa...

Madammen sa....

Hei Gubenn! Det vært gøy å løpe i mørke men samme tiden hadde ikke bra å ha jakke på seg det blir varmt.Du er så flink å forsete med aktiviteter. Jeg er ikke så flink mer med løping.Dårlig vær,kaldt, glatt må ha mer klær på seg som jeg likker ikke når jeg løpe.:-( Jeg savne Torsdager

Nå kommer snør det jeg likker lekke ute med barna med snø,gå på turer med di ,gå på turer med deg...Likker du snø??

Du selge bilen.. Ja ,det er dyrt. Noen ganger vi trenger bilen på grunn av barna eller når vi reise langt som ex.. på grunn av jobben....Ellers vi kan uten bil.. Når du ha behov for bil du kan låne min bil.. Ok?? :-)
Hils Madammen

Grendstad sa...

Ja, jeg kan låne din bil :), du må bare bli vant til å løpe med mye tøy på deg, og synd det ikke var refleksløp i går - hvis vi får løpt ei gang i uka er det bra, og etter nyttår begynner vinterkarusellen, det blir bra, da kan du velge mellom å løpe 3 eler 10 km. Da er du med,

DE sa...

Å selge bilen er det modig trekk. Du taler framskrittet midt i mot! Men ser man på argumentene så er det ingen tvil. Lommeboka får ikke unngjelde mer, bevegelsene blir om mulig enda flere og når man trenger bil så har man enten Madammen eller kolletivet. Bra beslutning! Håper jeg tørr å gjøre det samme en dag, men det er vel tvilsomt.

Ellers beveger du deg like bra som før. Nå kom snøen og kulda, men da åpner det seg bare nye muligheter. Ski og skøyter er jo kanon. Det er bare å få ned vinterutstyret fra loftet.