lørdag 27. april 2013

4.karuselløp, reserveløype Odderøya, 3,4 km

Øy
Så vidt jeg var med denne gangen, men fikk klemt inn en singel runde mellom jobb og aktivitet på skolen.
Jogget gjennom stille og rolig, men det ble litt pese-tendenser underveis. Sykdommen har fortsatt et lite grep om pusteredskapene, og skjønner hva Hushovd mener når han sier at det er som å puste gjennom et sugerør.
Så ikke noe til andre Diggidangas, men i følge resultatlista var også Olav gjennom løypa på fullført.

Gubben
Det stemmer. Prioriterte å innvie eldstedatra i terrengkarusellens gleder, og hun er nå blitt gammel nok til å være med. Synes det gikk veldig så bra, hun holdt bra tempo og vi klarte å holde to gutter i samme unge alder bak oss, men det var meg som var mest ivrig på akkurat det, og jeg greide ikke heilt å få ho hekta. Skjønner det. I den alderen synes ikke jeg heller det ga mye mening å løpe uten at det var en ball en skulle løpe etter. Men det var jo på tide å vise henne terrengkarusellen i praksis, så vet hun hva det går ut på til eventuelt seinere. Tenker at det blir milsluker neste gang.

2 kommentarer:

Grendstad sa...

Bra når en kan ta det rolig, ihvertfall når en løper med sugerørluftskanaler, og en trase i karusellen kan også være bedringens vei.

DE sa...

Vel gjennomført begge to med hver deres innfallsvinkel.

Hvor tungt det er å løpe med begrenset pust er vanskelig å forstå så lenge man ikke har opplevd det selv. Håper du blir kvitt problemet fortere enn fortest. Min kjære viv har hatt dette permanent i mange år, så det gjør innsatsen i terrengkarusellen ekstra imponerende.

Ellers stod vi over denne gangen på grunn av 1.årsdagen til avkommet. Men håper å stille på tusentrappene i morgen.