søndag 7. april 2013

Bewegings in week 14

På mandag morra var jeg på vei ut med kajakken fra Nodeviga, men blei stoppa av isen. Et par millimeter tynnere, og jeg hadde lagt ut. Nå er det vel blitt en åpning i isen. Venter bare på en åpning i timeplanen.

Ellers blei det mye sykling denne uka, Grim, Hellemyr x 3, Randesund, Sørlandsparken osv. Den nye sykkelen funker greit, og i motsetning til den gamle går hjulene rundt når jeg tråkker rundt. Praktisk.

Det blei også litt fotballtrening, langsykkeltur og intervallløping med eldste Diggidiggisen. Det siste hadde hun spesielt sansen for, og mente at det hjalp på kondisen til neste gymtime. Lovende.

Til torsdag er det premiere på den under, og da spiller eldste Diggidiggisen Tom Tønne, en mann som er mest opptatt av å pusse opp hjemme og grille pølser, mens den andre er eplespisende ordfører Borgar Borgersen pt i rullestol. Anbefaler alle blogglesere med barn i barneskolen og komme innom en tur på Yangchen og den lille store forandringen. Humor kan forekomme.




2 kommentarer:

DE sa...

Her beveges det friskt som vanlig. Synd at kajakken måtte gjøre vendereis, men som du sier er nok mesteparten av isen borte nå.

Blir spennende med årets forestilling for Friteateret. Her gjør du rett og slett en formidabel innsats. Ekstra imponerende er det at du klarer å lage helt egne teaterstykker. Vi gleder oss til forestilling.

ØY! sa...

nei skulle du sett på f...
nå har han pinadø vært ute med bevegelsene igjen, eller "movsa" som ungdommen sier.
at intervall er tingen for både store og små er sannere enn Sanne Salomonsen.
skulle gjerne sett Friteaterets oppsetning, men er i Sverige i perioden.
hypp-hypp