søndag 28. april 2013

På topp i Midt-Agder - Holmenkollen
Midt-Agder friluftsråd har dratt i gang et prosjekt hvor man kan gå til topper i nærområdet. Der får man oppgitt koder som igjen føres inn på et digitalt kort. Målet er å klare 15 av toppene innen 2015. Ettersom vi liker toppturer godt, har vi slengt oss med på dette. I dag gikk første turen. Vi valgte å starte enkelt med Holmenkollen. Dette er jo en meget godt kjent topp for Diggidanga, så den trenger ingen nærmere presentasjon. Da andre to toppene i Kristiansand er Slettehei og Åmliknuten. Dette er også topper som har fått god dekning i bloggen tidligere. Så vidt jeg kan huske har jeg imidlertid ikke vært på noen av toppene i de andre kommunene, så dette skal bli et spennende prosjekt. Dersom noen av dere har besøkt toppene det er snakk om, så er det veldig fint å komme med innspill.

For mere info kan dere sjekke ut www.patopp.no. Kunne vært hyggelig med noen fellesekspedisjoner en gang i framtiden.
1 kommentar:

ØY! sa...

dette er jo helt topp! for å si det med Stormbergs slagord: små turer er også store..
Greit å begynne med de nærmeste og jobbe seg utover i distriktet etterhvert. Fine bilder forresten.
Jeg har også kjøpt dette opplegget, men har ikke tatt det i bruk ennå, men nå fikk jeg inspirasjon og påskudd, takk for det.
Hadde vært fint å ta fellesturer, hyggelig både for barn og voksne.
Sånn i farten kan jeg minnes å ha vært på Robstadknuten, Svensheia, Lindåsen og en av toppene i Iveland, husker ikke navnet.