mandag 29. april 2013

Tusentrappløpet 2013

DE:
Etter en aldri så liten fødselsperm i fjor var det i år tid for å delta i tusentrappløpet igjen. Dette løpet har en slags nostalgi, selv om det er vanskelig å skjønne underveis hvorfor man gidder å delta. Først de eviglange trappene, så forsere bekken mellom Revetjønnene på langs, deretter opp en bratt gjørmete bakke. Etter et litt roligere parti er det inn i steinrøysa, og så det glatte fjellet på toppen. Ekstra krydder var regnværet som satte inn rett etter start. Turen ned igjen er ikke stort bedre med sine speilglatte røtter.

For min del er det vanskelig å få opp tempoet i ei sånn løype, spesielt under rådende forhold. Men tenke underveis at dette måtte jo være 100% perfekt opplegg for Grenstad. I skrivende stund vet jeg ikke hvordan han klarte seg, men tipper jeg rett varter han opp med en kjempetid.


Gubben
Vel da jeg kom hjem fant jeg min forrige tid for to år siden, eller et år siden, og det var minuttet bak eller noe sånn, men det var sleipt og glatt i dag, tok det litt ekstra med ro midtveis da det var en del partier på bare fjellet, men ellers var det ganske bra tempo. Ellers var jeg kanskje i overkant høflig med å slippe folk forbi i dag, da jeg stoppe inn til sida i god tid, men ikke galt å være gentelmann. Ellers var det spesielt mange pene damer med i løpet i dag, dessverre starta ingen av dem rett før meg.

Men jeg er kjempefornøyd med løp og alt. Dette løpet er en bra ting, sjøl i dag da jeg hadde halvannen kompe innabords. Hvorfor flere ikke er med på dette løpet kan en jo bare lure på. Folk som syter og klager på dårlig vær, sin egen overvekt, dårlige TV-programmer og at de ikke er i form, herregud, løsninga ligger i nærmeste skog. Hadde de vært med i løpet i dag, hadde de kanskje hatt vondt i beina i to dager etterpå, men godt med seg sjøl i ei uke.

God stemning før og etter løpet. Da jeg kom i mål fikk jeg en liten pappeske med to glass i (?). Trodde gavekomiteen i karusellen hadde kommet på bedre tanker. Ikke bare er det noe en vel ikke trenger, det andre er at det er ikke spesielt vennlig overfor oss som skal sykle hjem med den pappeska, Måtte holde den i hånda, og holdt på å få krampe i tommelen. Jeg kunne mer trengt nye skolisser til hockeyskøytene mine eller et målebeger til matlaging, men ok, løpet er viktigst, og takk for arrangementet. Skål for utvalget!

4 kommentarer:

Grendstad sa...

Bra av Westbanks. Her er det bra å bare være med, og ikke være for ivrig i sleipe partier, slik som Vidar Kleppe var i sin tid.

DE sa...

Slenger meg på skålen for utvalget. Synes det var meget bra gjennomføring, med veldig mange vakter rundt i løypa.

DE sa...

Ellers er det en svært god sammeligning med Kleppe. Er litt usikker på om det er partiet eller løypa som er sleipest. Sannsynligvis førstnevnte.

ØY! sa...

jeg stod altså over denne gangen.
formen er ikke helt som den burde, og da tenkte jeg at Olav ville slå meg hvis jeg stilte opp. Tror ikke det hadde vært særlig gunstig for hverken min eller hans selvtillit.
dessuten måtte jeg jobbe denne kvelden, så da ble det slik.
all ære til dere som stiller og legger ned et skikkelig stykke arbeid i den smått spesielle løypa.
prøver meg i Bheia i morra, kanskje vi treffes når vi møtes?