fredag 10. juni 2011

9. karuselløp - Huntonitløpet 4/10 km

H+DE
Så var det tid for årets lengste karuselløp, men denne gangen ikke for oss. Etter å ha ødelagt beina to ganger før fant DE derfor ut at den korte fikk være nok i år. Når det gjelder Grendstad så signaliserte han på forhånd avbud pga. "private forhold". Er det tilfeldig at disse "private forhold" dukker opp nøyaktig samme dag som Treholtsaken nok en gang er i medias søkelys? Grendstads dragning mot Sovjet er jo en kjent sak. F.eks. taler han flytende russisk. Og hva drev han med den gangen i Øst-Berlin på 80-tallet da han var såkalt "turist"? Indisiene er mange. Har Norge her rett og slett tatt feil mann?

Når det gjelder selve løpet er det ikke så mye å melde. Vi tok det veldig med ro. Hadde en fin tur i skauen. Men Baneheia var fullstendig blottet for kjentfolk. Enten kjenner vi for få eller så orker ikke de vi kjenner sånne lange løp. Uansett respekt til de som gjennomførte lang løype. Den må ha vært gjørmete for folk var skitne til langt opptil knærne. Og hvem vet? Kanskje vi tar langløypa til neste år.

Svein:
Startet i samme felt som mister Rosen, men hadde ikke ambisjoner om å slå verken ham eller tidligere tider.
Gikk ut meget kontrollert og rolig, og brukte første delen til å bli god og varm i kroppen.Etterhvert tok jeg igjen mange,spesielt på slutten.
Jeg liker denne løypa, men den kunne vært litt blautere...

2 kommentarer:

Hilde Fantomine sa...

Dette var interessant.."private forhold"... Skal OG dømmes til spion før det motsatte er bevist.. eller omsatt..(som Amalie sier)..
Føler en avklaring trengs her..

Ellers føler jeg en tur i skogen på torsdager er elskfullt:-)

Grendstad sa...

He-he, interessante teorier som var ute og gikk her, fordel med litt kjennskap (synkende, ikke flytende) til russisk, når en skal lære seg litt bosnisk he-he

Kommer vel til å løpe mer etterhvert, skulle gjerne løpt den mila, spesielt hvis det var mye gjørme, det liker jeg

Det var et eller annet symbolsk når startnummeret mitt havna i vaskemaskinen og strekkoden blei vaska bort