torsdag 23. juni 2011

11. Karuselløp - Kvernhusvannet rundt

Tørum går Terrengkarusellen består. Onsdag var det klart for favorittløypa til Vestbakkes. Langenesløypa er jo fantastisk og siden i fjor er den faktisk blitt enda bedre. Nå har de nemlig lagt grus over hele sulamitten, så nå er det ingen glatte svaberg lengre.

Fantomine og avkommet hadde gange rundt løypa. Og i likhet med sist gang hadde de det svært så morro med å heie på både kjente og litt mindre kjente. Meget bra innsats av begge to, spesielt med tanke på at ungen hadde vært på håndballskole med Vipers hele dagen.

Tradisjonen tro hadde DE to runder. Den første gikk i rolig tempo. På andre runden gikk det litt fortere, spesielt etter at bakken midtveis var forsert. Så da ble det løpt nesten 7 km, og nesten uten at man merker det. Kilometerne flyr unna, så det er bare å hygge seg.

Også tradisjonen tro gikk ferden videre til Paltosken for jordbær og is på hytta til sjefen. Hyggelig avslutning på karusellsesongens høydepunkt.

4 kommentarer:

Hilde Fantomine sa...

Det er en fin og lett løype...Blir lite løping på meg for tida, og mye diggidiggis..men kommer sterkere tilbake til lørdag..

Savner de eldste i DD... hvor er de tro?

ØY! sa...

dette er en av mine favorittløyper også, selv om den er i korteste laget for en seigpinne som meg.
måtte desverre droppe pga en lei forkjølelse denne uka.

Solid deltagelse fra Justvik redder Diggigdangas ære nok en gang! Godt jobba av dere alle:)(:

Gamlefar må desverre droppe Midtsommerløpet også, pga nevnte forkjølelse. Er klart bedre i dag, men har ikke lyst å presse kroppen for tidlig.

ØY! sa...

blir litt misunnelig på jordbær/is-avslutningen deres....

DE sa...

Kjedelig med sommerforkjølelse, og synd du ikke får med deg Midtsommer. Men det er nok en klok avgjørelse, for skal man løpe 2 mil i det terrenget så må man være 100% klar.

Ellers er det veldig bra tiltak med jordbær og is på hytta. Hyggelig at man av og til gjør noe ekstra i tillegg til løpinga. Burde kanskje følges opp i Diggidanga en gang.