tirsdag 28. juni 2011

Amatørenes aften

Par på kurv 11


Da var endelig dagen kommet for Svein til å legge Egsjordet for sine føtter, eller skal vi si kastearm. Vi startet på kurv 18 og klarte faktisk å gjennomføre en hel runde.

DE hadde en fantomstart og vartet opp med sitt helt klart beste kast gjennom tidene da han puttet fra ca 30 meter. Svein lot seg imponere av nivået, men han skjønte fort at dette var mer snakk om en lucky strike.

Øy brukte noen runder på å bli varm, men kom meget sterkt etter hvert. På bane 6 klarte han nesten å meie ned to damer, som med hver sin hund vandret intetanende på kjærlighetsstien. På bane 11 ble det full klaff, og Sveins første par var et faktum. På neste kurv hadde DE et fantomkast på første kast, og hadde tidenes sjanse til å klare sin første birdie. Men putten ble 10-15 cm for lav, så birdien får vente til en annen gang.

På kurv 14 varta Svein nok en gang opp med storspill og putta til par fra 12-15 meter, eller noe deromkring. Sterkt. Vi misbrukte begge en halvgod birdiesjanse på kurv 16, før DE bomma helt på sistekurva. Med frisbeen fast i treet ble det straffekast og firedobbel bogey. Dermed røyk alle rekordsjanser denne aftenen, men det spilte mindre rolle.

Som de glade amatørene vi er går ting i hytt og pine. Kastene varierer fra det helt begredelige til superbra. Det samme gjelder for puttene.

Sluttscoren plasserte Svein på +26, mens DE hadde +22. Det skilte altså skarve 4 kast på nybegynneren og nesten nybegynneren. Må takke Svein for en særdeles artig frisbeegolfrunde, og samtidig gratulere med en meget god debut!

3 kommentarer:

Hilde Fantomine sa...

utrolig vittig lesning.. virker som dere hadde en strålende tur..
Kommer ikke over første kastet til friskusen...

Må si at det er litt skummelt der nå..en ekkel flått vandret over magen til friskusen når han kom hjem.. Så viktig med nøye flåttsjekk

Bra debut av ØY...som alltid er du flinkis i det meste..:-)

ØY! sa...

det var jo utrolig gøy og vanskligere enn en skulle tro.
alltid betryggende å ha en (semi)rutinert kar som DE som mentor og læremester.
dette frister til gjentakelse snarest!

Grendstad sa...

Bra gått og kasta og referert - synd at det blei bom på de to damene med hund