søndag 10. mars 2013

Skisesongen på hell

Har akkurat kommet inn fra skitur i Jegers. Isete, men bittelitt nysnø i sporet gjorde at forholdene var greie nok. Hadde nesten et ublidt møte med motgående pensjonister til fots, men alle de andre motgående klarte å holde seg godt inne i siden.

Folk flest ser i det hele tatt ut til å være med interessert i å gå enn å bruke skiene nå. Det er forsåvidt forstålig. Inneværende vinter må jo ha vært en av de beste skivintrene i Krisitansand i manns minne. Tar man det i betraktning så er det ikke rart at folk er ivrige på å hilse våren velkommen.

Kan ikke utelukket at skiene kommer på i påska, men sannsynligvis pakkes skiene bort nå og ønskes velkommen tilbake neste vinter.

4 kommentarer:

Grendstad sa...

Synd du ikke fikk en kollisjon, men bra for de gående. Ja, du har fått noen skikilometer i vinter nå, bra gått. - men du kan vel la skia stå, snøen holder seg vel i Brokke lenge enda.

DE sa...

Blir neppe tid til flere Brokketurer denne vinteren. Nå drar vi snart på søsterbesøk i Brussel. Etter det kommer påska og da er hytta utleid.

Men man skal jo aldri si aldri om denne vinteren. Biter den seg fast en måned til, så blir det nok noen kilometer til i skibanken.

ØY! sa...

her må jeg protestere på det groveste! det er masse igjen av skisesongen.
Selv var jeg på Øyna-heia i går. Der ligger det fortsatt 60 centimeter med ekte snø.
På Sandrip er det også gode forhold ennå.
enig i at det er deilig når våren kommer, men det kan også gi noen supre skidager med sol som stadig står høyere og varmer mer.
Personlig er jeg ikke så begeistret for mixen av gående og skiløpere, så derfor foretrekker jeg løypene som ligger litt unna byen.

Øynaheia er så fantastisk som ryktet sier, satser på flere turer dit før sesongen er over.

DE sa...

Hehe..protesten tatt til følge. Har aldri prøvd Øynaheia, så der burde jeg tydligvis ta turen.

Skjønner fremdeles ikke hvorfor folk absolutt må gå til fots i skiløypene, men som du er inne på er det vel lettere å finne seg andre løyper enn å få skikk på folk.