mandag 4. mars 2013

Vinterkarusellen, 6.løp - Mandal

Starten går


Så er den 34.sesongen av Vinterkarusellen gått over i historien. Diggidanga har riktignok ikke vært med så lenge. Det kan leses fra resultatlistene på Maraton.no at første løp der Diggidanga var representert var 2.løp i 2009-sesongen. Som vanlig gikk det i Kristiansand. DE løp 3 km på 15.06, mens Øy! gjorde det unna på 12.46.
På lørdag som var ble altså vår 5.sesong avsluttet med hele 5 løpere fra Diggidanga: Kristoffer, DE, Fantomine og Linn speedet avgårde på 3 km. Øy! syns at alt under mila er oppvarming, og stilte dermed på den nest korteste distansen.
Alt i alt har den utvidede Diggidanga-gjengen dermed 21 starter i årets karusell. Syns det er meget bra av denne bulke-gjengen, gratulerer til oss!
Alltid litt trist når vinterkarusellen er over, men samtidig er det godt vårtegn. Nå er det bare å glede seg til en kan begynne å løpe i heia igjen.

En vellykket vinter-sesong ble behørig spist og drukket ut på spisestedet Marna etter løpet. Fin-fin tradisjon som bør opprettholdes.


Resultater:
http://maraton.no/vinterkarusellen.htm#6. løp 2013 i Mandal






2 kommentarer:

Grendstad sa...

Ja, dette var solide greier. Gratulerer med vel gjennomført sesong, Diggidangas!

DE sa...

Meget bra oppsummert av Øy! Synes det har vært en meget bra Vinterkarusell i år. Gøy når vi klarer å delta på samtlige løp.

Helt enig at det er en bra tradisjon å feire med middag på et av Mandals spisesteder.

Da er det bare å glede seg til neste år, men før det kommer Terrengkarusellen. For de som ikke allerede har sett det er kalenderen nå fullbooket med løp :)