mandag 18. mars 2013

Liikkeet viikolla 11

Her følger noen linker til hva jeg har bedrevet fysisk med siste uke. Tirsdag i Tvedestrand. Det som ikke kommer fram på linken var at jeg svingte på ca 30 barn, med 5-6 runder på hver. Jeg holdt foredrag for barna i samme slengen om hvordan de kunne si til foreldrene sine at de ikke trengte å gå i helsestudio, at de heller kunne leke med barna, så viste jeg dem ulike fysiske øvelser.



Måtte få med meg siste åpningsdag i Gimlebadet. Det var vemodig. Fikk en veldig godt økt på 1500 meter, lettsvømt og bra, og tenkte at det var dumt at dette var siste gang, Det blei det servert kake. Tok en liten bit. Takk Gimlebadet. Takk kommunale svømmehall..... Salamå æleikom, Aquaramabad.


Mimring om badstugubbane

Ellers var det teaterøving på lørdag, og da blir det jo en del sprell. Rompetikken var bra. Sitte på rompa og ake seg rundt i tikkenlek. Det skulle vi prøvd i Diggidangas.

Friteaterets stykke i april

Så ser det jo ut til at vinteren fortsetter. Sykla opp Odderøya i går og gikk en runde i snøen. Det var bra.

3 kommentarer:

DE sa...

Her var det veldig variert med aktiviteter! Usedvanlig veldokumentert blogginnlegg også. Veldig artig å følge linkene for utfyllende info. Rett og slett en ny måte å blogge på.

Allsidigheten er det ingenting å si på. Tror du kan brukes til det meste.

Westbanks er for øvrig på familiebesøk i Brussel. Trening består i å reke gatelangs med barnevogn samt intervalløkter i trange trapper i residensen.

Grendstad sa...

Brussel? Hva gjør dere der? Er det noen lumske energiselskapsoppkjøpinger på lur?

DE sa...

Ikke noe krims krams, bare besøk hos søster som jobber for NTB. I morgen går turen til Paris og eurodisney, så da blir det vel mest trim for lommeboka dessverre.