søndag 31. mars 2013

Aste 13 mugimendua

Dette var ei variert uke.

Mandag sykla jeg til Sørlandssenteret for et par ærend. Sykla hjem via Ryen og Ålefjær.

Mot kvelden fikk jeg telefon om at yngstedatra hadde brukket lårbeinet etter slengdissefall på kusinebesøk i Bergen, og dermed bar det dit neste dag. Var ikke tida for å sykle. Tok fly. Datra blei operert på morraen, og alt har gått veldig veldig bra. Hun er nå hjemme igjen og i god god bedring.

I Bergen blei det mye gåing i bratte bakker. Broren bor opp i fjellsidene mot Ulriken, og det blei mange turer opp og ned mot sykehuset, og ei gang ei skikkelig gåggerunde opp til Ulrikens topp, og ei annen gang ned til Bergen sentrum hvor jeg satte ny rekord med 4 museumsbesøk på 2 timer.  Lenge siden jeg har gått så mye på 5 dager. Ei skikkelig fotballøkt på halvannnen time blei det også.

Det var blå himmel og sol i Bergen i alle 5 dagene vi var der. Noen som fremdeles ikke tror på klimaendringene?

4 kommentarer:

ØY! sa...

oi da! dette var dramatiske nyheter å få i påska, ja når som helst egentlig.
Bra at jenta har fått riktig og god behandling. Håper at ho blir likke kvikk igjen. Hils så mye.

ellers så har jeg selv trasket og løpt mye i området som du har beveget deg i Bergen. Ulriken er jo en klassiker som krever sin mann både opp og ned.
Her har du bokstavelig gått i Jon Tvedt sine fotspor.

Bergen er jo en fin by uansett vær, men spesielt i sol.

Grendstad sa...

og så leser jeg en del på leserstatistikken på diggidanga for tida, i forbindelse med at jeg prøver å få mer trafikk på min blogg - plutselig spratt innlegget Oslo maraton 2010 opp, og med stor interesse fra Latvia???? noen forklaring??

DE sa...

Huff det må jo ha vært skikkelig ille! Tenker det var fint at pappa kasta seg på flyet.

Jeg har også vært på Ulriken i min ungdom, men vi tok taubanen. For en ung mann var det spennende i seg selv.

Ja det er artig å følge med på treffene som kommer inn på sida. Snodig hvordan enkelte innlegg plutselig får mange treff. Kan jo være en fyr fra Latvia som prøver å finne info om løpet, og så treffer han svein sitt innlegg noen ganger.

Har merket at du er mer aktiv på din egen blogg. Er innom av og til, men kan dersom du ønsker flere treff skal jeg gå inn enda mere. Blir det flere kommentarer hjelper det også. En link fra Diggidangasiden burde vi også legge inn, hvis du ønsker da selvfølgelig.

Grendstad sa...

Jo, takk, gjerne mer trafikk. Prøver jo å nå ut til de store massene, eller en bit av dem. I første omgang prøver jeg å komme opp på Diggidangas nivå. Det går for lenge mellom hvert oppdrag, så jeg holder meg i gang på bloggen, så håper jeg det kan utvikle seg til noe. Er jo i utgangspunktet mer en skriver enn en sprellemann.