mandag 21. juni 2010

Ogge triathlon 2010


For første gang i historien stilte Diggidanga med et ekte Diggidangalag, siden Olav ikke var heilt opptrent, og siden habile svømmere ikke er i miljøet, og Åsmund ikke heller var heilt opptrent.

Konkurransen:

Svømming - Olav
Temperaturen i vannet var i år type vanlig sommerbadetemperatur, men i motsetning til tidligere i år var jeg uten svømmetrening siste måneder. Det gikk ikke så veldig fort eller bra, hverken teknisk (kavete brystsvømming) eller tempomessig, men greide da å komme gjennom og i mål hvor jeg veksla med Svein Geirulv. Håper jeg aldri svømmer så dårlig igjen. Må få trent.

Fotnote: Sykla t/r Ogge, en distanse på 8 mil. Det var en grei oppvarming og nedkjøling.

Sykling - Svein

Med minimal sykkeltrening i år, måtte målet for min etappe bli å holde krampa unna, og samtidig holde en grei snittfart. Syns jeg klarte det sånn brukbart, selv om det var helt på grensa siste mila. Den siste som passerte meg var nummer 28, holdt øyekontakt med gubben et lite stykke etter Samkom, men mista kontakten etterhvert.
Da var det greit å ha DE på siste etappe, for vi var flere minutt foran vedkommende i mål!
Gøy å sykle igjen, men litt uvant å sykle solo.

Løping - Dag Eivind
Etter å ha gjennomført en nokså ubehagelig svømmeetappe i fjor var det fint å være tilbake på løpinga. Ekstra bra var det at Olav stilte som hare og oppbacker hele veien. Svein kom inn fra syklinga kjappere enn ventet, men jeg var klar og vekslinga satt som et skudd. Så bra satt den at spikeren ikke fikk med seg at vi veksla engang.

Følte vi kom inn i et greit tempo nokså umiddelbart, men etterhvert kommer det noen tunge prøvelser. Bakkene opp mot hogstfeltet var lengre og tyngre enn jeg kunne huske. Prøvde å holde en slags løpetakt, men det var ikke raskere enn at Grendstaden kunne gå ved siden av. Av og til ble vi tatt igjen av noen eliteutdøvere, men vi så ikke snurten av noen av de andre lagene. Etterhvert så vi ryggen på en kar, og for å holde moralen oppe begynte vi å legge planer for hvordan han skulle innhentes. Husker ikke helt hvilken plan vi datt ned på til slutt, men i den lange bakken i lysløypa sneilet vi oss langsomt forbi, og heldigvis hadde han ikke krefter til å svare. På veien inn mot Gjesteheimen stod Svein klar. Jeg var helt i kjelleren, men med en oppbacking uten sidestykke kom det jammen fram noen ekstra krefter på de siste kilometerne. Det var en spesiell og utrolig fin opplevelse å løpe sammen med mine to forlovere, så dette var virkelig et høydepunkt. Stor takk til begge to! Fornøyde spurta vi til mål på sluttida 2.40,50. Det er solid rekord til Diggidangalaget. Bra gjennomført av alle sammen, og teamwork som bare Diggidanga kan.

Resultatlista ligger her et sted: http://www.iveland-il.no/


Olav prøver å stirre ihjel et motstanderlag

Svein stod over Color Line Touren i år for å satse på Ogge

Endelig i mål

3 kommentarer:

ØY! sa...

meget solid av Olav, med sykling og løping.
Den gutten trenger ikke mye trening for å komme i slag!

Gøy å mønstre et orginalt DD-lag,og solid bestetid også!

DE sa...

Ogge har blitt en bra tradisjon for Diggidanga, selv om det er forskjellige konstellasjoner hvert år.

Enig at Olav imponerer med sine allsidige ferdigheter. Meget bra innsats av Svein også, som ikke har sykla før i år. Når også Fantomine disker opp med verdens beste cookies, blir dagen perfekt.

Grendstad sa...

Ja, det var veldig bra innsats over heile linja. Meget godt sykla av Svein. Skikkelig bra løp av Dag Eivind. Det var det gøy å være med på. Akkurat som løpet til Svein i fjor opp til Omvendte båd.