søndag 11. september 2011

Friidrettskarusellen 3.gang, med ny rekord i gufne forhold!

På tirsdag møtes den mer eller mindre faste menigheten til friidrettskarusell på stadion.
Været var under enhver kritikk, men likefullt stillte store deler av Diggidanga til dyst.

DE sopte med seg alle dagens øvelser, mens Øy! nøyde seg med løpsøvelsene, nemlig 800 og 1500 meter.
DE kan sikkert supplere med resultater og diverse på de tekniske øvelsene.

De to løpsøvelsene ble en selsom opplevelse i liten kuling og kraftig nedbør. Når arrangøren naturlig nok ville bli fort ferdig,og kjørte løpene med få minutts mellomrom, ble det nesten som en intervalløkt å regne.
Greit nok, og vel gjennomført av begge to.

DE: Som Øy allerede har nevnt hadde jeg kasteøvelsene som vanlig. Pga uværet var diskosen sleipere enn Siv Jensen, så to ganger glapp skiva for tidlig og havna i nettet. Fikk uansett gjort tre gyldige kast og kom vel over 14 meter til slutt. Ytterhus fornekter seg aldri, og vartet opp med god underholdning. Mens folk stod hutrende i en usedvanlig rett kø, kledde han av seg til det bare gjenstod plagg så tettsittende at det overlot svært lite til fantasien. Deretter slang han seg ned i en pytt og tok 10 armhevninger. Festlig. For øvrig var alle kastene hans grisedøde, uten at karusellsjefene tok seg bryet med å gjøre noe med det.

I kule målte vi selv, så det ble som det ble.

På løpinga skulle jeg ta det med ro, men da jeg ble tatt igjen av herrene gurandsrud og haugen i siste sving på 800m var det igjen tid for å finne det ekstra gearet.

2 kommentarer:

DE sa...

Med det været som var forrige torsdag hadde jeg egentlig håpet å være eneste deltaker slik at jeg kunne vinne samtlige øvelser. Utrolig at folk stiller i slikt vær egentlig, men sånn er det når man har en hard kjerne med fans.

Grendstad sa...

Dette hørtes jo ganske gøy ut. Utrolig spesielt miljø, og rart ikke flere er med. Det er jo sterke opplevelser dette. Godt prestert av Diggidangas.