torsdag 15. september 2011

Friidrettskarusellen 4. gang - Diggidanga i tet!

Været var nok en gang rævva, men Diggidangas friidrettsforkjempere stilte til start. På tekniske øvelser stod vektkast og spyd på programmet. I spyd har Svein alltid vært Diggidangamester, og tok også igår en soleklar seier i internoppgjøret. 17 meter mot DEs skarve 12. Sistnevte har iallefall forbedret seg og får ikke lenger spydet i ryggen.

Så til løpsøvelsene. 200 meter er jo et høydepunkt, og DE gav gass. Klarte å disponere kreftene greit, og med heller laber motstand så ble det for første gang seier. Innehar dermed sprinttronen i både 100 og 200 meter blant byens aldrende bedriftsløpere. Ikke galt.

At Svein er en smarting fikk vi virkelig sett i siste heat. Han lå side ved side ved den godeste Edgard på oppløpet, men lata etterhvert som han slakka av. Edgard spiste agnet til fulle og roet også ned. Da kunne Øy med et salig glis om munnen hogge til og dro enkelt forbi på de siste meterne. Klassisk øyeblikk :)

På 3000 meter løp DE på fullført mens Svein starta i fellesstarten. Han hadde noen rolige runder i begynnelsen og fikk etterhvert kjenne pusten til gurandsrud i nakken. Da økte tempoet betydelig, og det ble en imponerende avslutning.

Dermed var friidretten over for i år. Utvalget planlegger visst å komme med enda færre tirsdager til neste år. Virker som det er iferd med å dø ut dette her, men vi som er med får iallefall ha det gøy så lenge det varer.

2 kommentarer:

Grendstad sa...

Virker jo som om dere har det veldig gøy. Gratulerer til deg, Vestbakke, for solid posisjon på sprint. Håper dette fortsetter med disse tirsdagene, morsomt med Øy som sprintslo Edgar. morsomt referat :) Kjempebra innsats

DE sa...

Takk for det! Alltid gøy med en seier, selv om motstanden og sluttiden ikke var allverdens. Håper uansett på gjentakelse til neste år.