fredag 30. september 2011

Oppkjøring til oljespurt


Veldig spesiell form for tåke vi har for tiden. Som man ser av bildet kom tåka inn langs fjorden, og det måtte jeg se nærmere på. Planen var derfor å ta en joggetur ned til vannet, kikke litt, og så løpe opp igjen ett par ganger. Har en formening om at jeg ikke akkurat er i storform to uker før oljestafetten, så nå gjelder det å gjøre forbedringer. Valgte å legge lista lavt denne gangen, så man ikke blir helt psyka ut.

Oppvarming med ei runde rundt Skinnerheia før det bar ned bakkene. Hyttene er ikke bebodd på denne tiden av året, så da kommer man seg helt ned til sjøen. Dessverre var tåka gått da jeg kom ned, men fin pause var det uansett.

Bakkeintervallet gikk over all forventning. Hadde tre drag, og klarte faktisk å øke tempoet for hver gang. Mulig jeg la lista litt for lavt denne gangen, men nå er oppkjøringa ihvertfall i gang. Som Olav tidligere har foreslått passer det veldig fint med ei fellesøkt til torsdag, som alternativ karusell i høstferien. Hva med oppmøte på Fant Olsen, og så kan vi kjøre igjennom oljeløypa noen ganger?

2 kommentarer:

ØY! sa...

lovende oppkjøring til Oljisen.
et par til av disse så er du på et bra nivå.

Grendstad sa...

Kjempebra bilde. Stilig. Ei god økt. Vi kan gjerne løpe til torsdag, har ikke avtalt med madammen, men regner det er ok. Bare ikke bli overtrent nå :)