lørdag 3. september 2011

13. Karuselløp - Holmenkolløpet

Det er mye som skal rekkes for tida, og denne gangen var det åpningen av kunstutstillingen til Bjørg Thoraldsdottir. Så da ble det korte løypa i karusellen. Holmenkollbakken er jo et årlig høydepunkt i karusellen, men ettersom vi har forsert den flere ganger tidligere i år så var ikke tapet veldig stort.

Den korte løypa er identisk med Hildes løype, så den kjenner vi godt. Til å være et høstløp var det mye folk i traseen, og med det også mange artige historier man kan overhøre. Bla var det to gamle mannfolk som med stor innlevelse gjenfortalte en heftig krangel de hadde vært i. Nesten så vi trodde det var ekte der og da.

Avslutta med en vaffel på deling, og plasserte nok et karusellpoeng i banken.

3 kommentarer:

Grendstad sa...

Som vanlig god og stabil innsats av Vestbakkens. En kunstutstilling med Bjørg Thorhallsdottir er jo ikke å forakte, søstra studerte her og gifta seg med en kamerat av meg ei gang i tida. Men hvorfor skulle dere på den kunstutstillinga? Trodde ikke dere var sånn.

Hilde Fantomine sa...

Hallo i luken, har du ikke sett veggene i buhusheia...de er jo smekka fulle med kunst... Du har ikke vært på soverommet vårt, men der henger et veldig fint bilde av B. Thorhallsdottir, som Friskus fikk i morgengave..Vi kjøpte et nytt nå, som kommer til å henge i ganga..
Vel, noen bruker penger på fest og moro og fanteri...og vi bruker de litt på kunst...el investering som Vestbakken sier...
Dama er uansett helt nydelig fantastisk..og bildene hennes likeså:-)

ØY! sa...

dere er godt i gang med karusellinga, må si.
jeg har av diverse anledninger ikke hatt den gleden ennå, men er med til torsdag sannsynligvis.

Skjønner at Bjørg Thoraldsdottir er "den nye vinen", eller er det "det nye vørterølet"?