onsdag 31. august 2011

Friidrettskarusellen 2.gang, med ny personlig rekord!

Det er ikke hver dag en av gubbene i Diggidanga setter ny pers, men det gjorde altså Dag Eivind i går ettermiddag.
Som vanlig var han blant favorittene på 100 meter,og med hans argeste konkurrent ute med strekk, lå alt til rette for seier på friidrettens Formel 1.
Og seier ble det, på rekordtiden 13.03! Det er en forbedring med 2 hundredeler.
Vi gratulerer.

Tidligere på dagen hadde DE løpt 10000 meter, kastet jernklump, og hoppet tre-steg.
Her har jeg ikke oversikt over resultater, men DE kan fylle inn.

Selv nøyde jeg meg med tre-steg(1 hopp), 100 meter på redusert fart(som vanlig), og 10000 meter som dessert. Her løp jeg inn til ordinære 45.05. Er mest fornøyd med at jeg ikke fikk problemer med leggen.
Begynte økta med gange fra Vågsbygd til Lund.

DE:
Meget bra referet av Øy, men kan legge til noen momenter. Jeg starta med 10.000m og gjennomførte den rolig og greit. Tror man ikke trenger mer enn en hånd for å telle de gangene jeg har løpt over ei mil i mitt liv, men nå har jeg altså gjort det to ganger på under ei uke. Det får holde for ei stund.
I tresteg gikk altså Ytterhus på en smell i tilløpet på siste hopp, så da ble det dessverre ingen duell i år heller på 100m. Uansett hoppa jeg 7.70 som faktisk holdt til delt 4.plass. Tror jammen det er muligheter der hadde jeg giddet å trene litt.
Slegge er jo håpløst, men hadde iallefall mine tre tillatte kast.
Med Ytterhus ute av dansen gikk 100m veien for tredje året på rad. Tøff motstand fra en ny kar, så dette lover godt. Gleder meg allerede til neste år.

3 kommentarer:

Hilde Fantomine sa...

Veldig bra at det ikke ble noe mer legg-pain..Det lover godt til Amster turen..

Tror Yttris ble redd for noen år siden..da han fikk Vestbakken i rompa.. (ikke bokstavelig talt..).. siden har de ikke kappet..

Var visst en som påstod at han hadde slått han hvis han hadde knottesko.. vel vel...

Tror Friskusen burde satsa på friidretten da han var liten..men aldri for seint å ha det litt gøy i voksen alder..

Uansett så er det kult at dere stiller opp.. jeg kommer sterkere tilbake til neste år.. Har et misjonærår..:-)

Grendstad sa...

Gratulerer med gull, Vestbakken!!! Dette er jo kanonbra. Tenkte jeg også skulle vært med, men så kom det noe greier i veien.

Synes Diggidanga begynner å ta for seg av førsteplasser både her og der nå. Dette er jo snart en avissak!! Har vanskeligheter med å følge opp sjøl, vet ikke heilt hvor jeg skulle hente noe.

Dett er bra. Nå skal jeg ha fri hver torsdag fra neste uke av, og da får jeg løpt karusellen (tidlig på dagen, men bedre enn ingenting), så jeg begynner å få puste litt.

Gratulerer til Vestbakken nok ei gang. Nyt stunden! :)

DE sa...

Takk takk for fine gratulasjoner! Hadde ikke store forhåpninger i år ettersom jeg først hadde løpt 10.000m i tillegg til å ha noen ekstra kilo å drasse på. Så da var det gøy å sette rekord.

Synes det var meget bra gjennomført av Øy på 10.000m. Veldig betryggende at du ikke kjente noe til skaden. Satser på at du kan friskmeldes snart.