søndag 21. august 2011

Triathlon i Iveland - En herlig tradisjon2.37.56 !!!!!

Med 5 km lenger sykkelløype enn sist, hadde jeg som mål å komme under 3 timer. Jeg fulgte ikke noen klokke underveis, men fikk vite tida da jeg så resultatlista 5 minutter etter målpassering. Det var jo en utrolig hyggelig overraskelse. Tok det forsiktig fra start, men holdt ok tempo sikkert da. Svømte bryst, men kråla i innspurten (forbi den overrumplete mannen til høyre i bildet he-he). Jeg sykla bra i regnet synes jeg, klarte å ta det litt med ro, men holde ok tempo. Madammen og familien kjørte også løypa, litt så de fikk tatt et bra bilde i regnet. På løpinga var jeg som vanlig støl i starten, hadde krampetendenser, men greide å parerer med å lange ut i et par motbakker. Holdt vel 5.30-tempo på kilometeren, og det er bra.

Mye bedre forhold på Birketeveit enn Ogge. Hyggelig å ha madammen og familien med. Det var bra støtte. Utrolig deilig å gjennomføre uten uhell, og til en så bra tid. Hadde 2.32 for to år siden, og 2.45 i gamle dager, på ca samme distanser, så at jeg klarte ei tid midt imellom med litt lite trening i kroppen, og med 5 km lengre sykling, er jo veldig bra. Stor takk til Iveland IL for at de arrangerer dette for oss triatlonmosjonister, og stor takk til mine Diggidangakompanjonger for god støtte i den korte oppkjøringa. :)

6 kommentarer:

ØY! sa...

2.37 er jo et kjemperesultat under rådende forhold.
gratulerer med vel gjennomført!!!

DE sa...

Dette er meget imponerende Olav! Du knuste jo målsetningen, og leverer varene år etter år. Stor gratulasjon fra Justvik.

Kjedelig at du var eneste representant fra Diggidanga denne gangen, men regner med at ihvertfall Øy kommer sterkere tilbake neste år.

Veldig morsomt bilde fra vannet...hehe. Skjønner godt at mannen bak ble finta ut.

Hilde Fantomine sa...

Grattis grattis... Utrolig gøy lesning!... Kjipt med været, men ser ut til at du funker best under absurde forhold..

Greit å vite at du ikke trenger å trene deg ihjel for å oppnå veldig bra resultat...:-) Da blir det litt gøyere å delta synes nå jag..

Fint at du hadde madammen som cheerleader:-)

Grendstad sa...

Var bare 5 og et halv minutt unna fjerdeplassen. Han som ble nr. 4 kom på podiet og fikk premie.. Så det var tett i det skiktet der, skulle ha fått trent bittelitt mer, så hadde det vært kult - neste år - neste år...

Grendstad sa...

så en plass at løpeløypa var 8,5 km, så den var litt lenger den også altså - ja ja - godt løpt av meg. Under 5.30 pr. km tror jeg

ØY! sa...

ja, det var godt løpt av deg.
har ikke studert løypa, men regner med den var like kupert som den gamle på Ogge.